اخبار

بحث عدم استفاده از ظروف یک بار مصرف؛ خاص جهان سوم است

بسپار به نقل از اینپیا می نویسد، کمیسیون فنی انجمن ملی صنایع پلاستیک در جلسه صبح امروز (4 آبان 93) بر بی ثمر بودن تلاش ها برای ممنوعیت استفاده از ظروف یکبار مصرف تأکید کرد/ ظروف یکبار مصرف در هیچ جای دنیا ممنوع نیست.
موضوع عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف، بیشتر در کشورهای جهان سوم رایج است، این ماده در هیچ جای دنیا ممنوع نشده است.

علیرضا میربلوک با بیان این مطلب در جلسه کمیسیون فنی انجمن ملی صنایع پلاستیک که صبح امروز (4 آبان 93) در محل انجمن صنایع همگن پلاستیک استان تهران برگزار شد، گفت: بیشتر افرادی که در این زمینه اظهار نظر می کنند، فاقد تخصص هستند؛ البته افرادی هم که دارای پیشینه در حوزه شیمی و پلیمر هستند نیز اظهار نظر کرده اند؛ که سخن این گونه افراد به طور طبیعی با یک پزشک که آگاهی چندانی از شیمی ندارد، متفاوت است.

به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران، میربلوک ادامه داد: در این باره تا کنون پاسخ های لازم داده شده، اما تعداد افراد منتقد استفاده از ظروف پلاستیک، زیاد است و تنها کاری که می توان انجام داد دفاع از این موضوع، به واسطه ذات خود پلیمر است.

چندی پیش غلامی، معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرده بود هر نوع ظروفی غیر از ظروف یک بار مصرف گیاهی و ظروف یک بار مصرف آلومنیومی برای توزیع نذورات گرم و چرب، غیربهداشتی است و سبب آسیب به سلامت فرد مصرف کننده می شود.

میربلوک همچنین گفت: در دنیا کسی نمی تواند با پلیمرها مبارزه کند چون دارای کاربردهای زیاد و متنوعی هستند. البته ما از کسانی که در حوزه ظروف یک بار مصرف مرتکب تخلف می شوند، برائت می جوییم.

پتروشیمی خریداران را خسته می کند

چندی قبل پتروشیمی اروند با قبول برخی از معایب کار خود، پذیرفت که مواد نامرغوب را از بازار جمع آوری کند و در عوض یا پول را عودت دهد یا مواد مرغوب را جایگزین کند؛ اما به گفته میر بلوک چون این کار با تاخیر صورت گرفت، خریداران خسته شدند. این عضو هیئت مدیره انجمن صنایع همگن پلاستیک گفت: چنان چه هنوز شرکت هایی از این مواد نامرغوب دراختیار دارند یا از طریق انجمن و یا خود نسبت به ارجاع مواد اقدام کنند.

محمد صبر آموز از دیگر حاضران جلسه با طرح پیشنهادی در این زمینه گفت: شرکت هایی که در تناژ بالا از پتروشیمی خرید می کنند، باید آن را طبق نمونه ای که از پیش دریافت کرده اند اقدام به خرید کنند تا عرضه کننده موظف به ارائه همان مواد باشد و از طرف دیگر مسئله جنبه حقوقی پیدا کند.

در این جلسه همچنین گزارش کمیته آموزش درباره بانک اطلاعاتی و موضوع ایده آموزش به صاحبان صنعت، برای حاضران ارائه شد.

مهدی پور قاضی نیز پیشنهاد استفاده از آزمون های بین آزمایشگاهی را ارائه داد و گفت: آزمایش اف ام آی باید به صورت سراسری انجام شود و پیشنها شد حرکت کمیسیون به این جهت است. این آزمون ساده، می تواند به عنوان الگو قرار گیرد.

وی افزود: لازم است که آزمایشگاه ها دستگاه هایشان را در جریان این آزمایش بین آزمایشگاهی قرار دهند. موسسه استاندارد از این آزمایش دفاع کرده است.

در این جلسه، حسین آسیانی، مهدی پور قاضی، مهدی دایی، محمد صبر آموز، هایده سلیمانی، زهره شعبانی، علیرضا میربلوک و ستاره اقبال حضور داشتند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا