اخبار

اختصاصی بسپار/ دکتر افسانه نبی فر از مدیران ارشد BASF نایب‌رئیس انجمن European Bioplastics شد

گروه ترجمه و تولید محتوا در بسپار/ایران پلیمر انجمن European Bioplastics (EUBP)، مهم‌ترین نهاد تخصصی زیست‌بسپارها در اروپا، در مجمع عمومی ۲۷ مه ۲۰۲۶ (۶ خرداد ۱۴۰۵) هیئت‌مدیره جدید خود را برای دوره ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ انتخاب کرد؛ انتخاباتی که همزمان با تلاش اروپا برای توسعه اقتصاد زیستی و کاهش وابستگی به کربن فسیلی برگزار شد.
در این انتخابات، افسانه نبی‌فر، مدیر ارشد شرکت BASF و از چهره‌های ایرانی‌تبار صنعت بسپار، به‌عنوان نایب‌رئیس انجمن European Bioplastics انتخاب شد. حضور وی در این جایگاه، توجه فعالان صنعت بسپار را به خود جلب کرده است؛ چرا که EUBP یکی از تاثیرگذارترین نهادهای سیاست‌گذاری و توسعه بازار زیست‌بسپارها، مواد زیست‌تخریب‌پذیر (Biodegradable) و پوسانش‌پذیر (Compostable) در اروپا به شمار می‌رود.

هیئت‌مدیره جدید این انجمن از ۹ عضو شامل نمایندگان شرکت‌های BASF، NatureWorks، Novamont، Sulzer، Futerro، Taghleef Industries، Ingevity، Vioneo و CJ CheilJedang تشکیل شده است. همچنین Franz Kraus از Novamont و Frédéric Van Gansberghe از Futerro به‌عنوان رؤسای مشترک انجمن انتخاب شدند.
نبی‌فر طی سال‌های اخیر در پروژه‌های مرتبط با مواد زیستی، اقتصاد چرخشی و راهکارهای پایدار در BASF نقش فعالی داشته است. انتخاب وی به‌عنوان نایب‌رئیس EUBP را می‌توان یکی از مهم‌ترین حضورهای یک مدیر ایرانی‌تبار در سطوح تصمیم‌سازی صنعت بسپار اروپا در سال‌های اخیر دانست.

انجمن European Bioplastics اعلام کرده است که در دوره جدید بر توسعه بازار زیست‌بسپارها، شفاف‌سازی مقررات اتحادیه اروپا، به‌رسمیت شناختن کربن زیستی، تقویت اقتصاد چرخشی و ایجاد تقاضا برای کاربردهای زیست‌بسپارها تمرکز خواهد کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا