اخباراخبار ویژه

اختصاصی بسپار/ Arburg فرایند قالب‌گیری تزریقی Paper Pearls را به نمایش می‌گذارد

گروه ترجمه و تولید محتوا در بسپار/ایران پلیمر شرکت آلمانی Arburg اعلام کرده است که در نمایشگاه Swiss Plastics Expo که از 20 تا 22 ژانویه 2026 (۳۰ دی تا ۲ بهمن ۱۴۰۴) در شهر لوسرن سوئیس برگزار می‌شود، فرایند قالب‌گیری تزریقی مواد موسوم به Paper Pearls را به نمایش خواهد گذاشت. در این رویداد، یک ماشین تمام‌برقی Allrounder 370 A مجهز به سامانه‌ی کنترلی Gestica مورد استفاده قرار می‌گیرد.

«مرواریدهای کاغذی» موادی نوآورانه با بیش از ۵۰ درصد محتوای الیاف هستند که بخش اصلی آن‌ها را الیاف کاغذی اولیه و ثانویه تشکیل می‌دهد. این الیاف با استفاده از پلاستیک‌های زیست‌پایه و زیست‌تخریب‌پذیر، از جمله مواد لیگنین‌پایه، نشاسته یا ذرت، برای قالب‌گیری تزریقی آماده می‌شوند. این فناوری در همکاری Arburg با شرکت سوئیسی Model، فعال در صنعت کاغذ و مقوا، توسعه یافته است.

در این نمایش زنده، با استفاده از قالب تک‌حفره‌ای شرکت Lercher، یک قطعه‌ی پازلی موسوم به «گره ضربدری» در زمان چرخه‌ای حدود ۶۰ ثانیه تولید می‌شود. سامانه‌ی ربات خطی Multilift Select 8 نیز وظیفه‌ی برداشت قطعه‌ی قالب‌گیری‌شده و انتقال آن به نوار نقاله را بر عهده دارد.

سامانه‌ی کنترلی دیجیتال Gestica با بهره‌گیری از قابلیت نرم‌افزاری aXw Control RecyclatePilot، نوسانات مواد و تغییرات بچ را به‌صورت فعال جبران می‌کند. این قابلیت، پرشدن یکنواخت قالب، وزن تزریق پایدار و کیفیت بالای قطعه را تضمین می‌کند و برای فراورش مواد بازیافتی پساصنعتی، پسامصرفی، آسیاب‌شده و پلاستیک‌های زیست‌پایه مناسب است.
این نمایش، گامی دیگر از Arburg در جهت توسعه‌ی راهکارهای قالب‌گیری تزریقی پایدار و گسترش دامنه‌ی مواد دوستدار محیط‌زیست در صنعت بسپار به شمار می‌رود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا