اخبار

از ایران پلاست: سرنوشت ایران پلاست به سرنوشت صنعت پلاستیک گره خورده است

موسسه اندیشه برتر میران، یک موسسه آموزشی- پژوهشی است که با مدیریت مهندس علیرضا میربلوک در زمینه¬ی پلیمرها، پوشش¬ها و پلاستیک¬ها فعالیت می¬کند. این موسسه در بحث کنترل کیفیت و آزمون پروژه¬های متعددی از جمله دریاچه مصنوعی چیتگر، تونل¬ها، سدها و غیره فعال بوده و هست. هم¬چنین این موسسه اولین هنرستان صنایع پلاستیک را در کشور تاسیس کرده و پروژه¬های مختلفی نیز با مجتمع های پتروشیمی کشور در دست اجرا دارد.
مهندس میربلوک در گفت و گو با بسپار ناشر رسمی خبرنامه نمایشگاه ایران پلاست گفت: نمایشگاه محلی برای عرضه جدیدترین¬ها و اعلام حضور کردن و معرفی توانمندی¬ها است و این موسسه نیز از این قاعده مستثنی نمی¬باشد. وی افزود: نوآوری¬های این موسسه، فارغ¬التحصیلی دانش¬آموختگان علم پلیمر است که به زیر سن 18 سال رسیده¬اند. این دانش-آموختگان به محض فارغ¬التحصیلی امکان یافتن کار دارند، درحالی¬که برای فارغ¬التحصیلان دانشگاهی چه کارشناسی یا کارشناسی ارشد چنین امکاناتی وجود ندارد. جالب است بدانید بارها از سوی شرکت¬ها تقاضای ارسال دانش¬آموختگان ما شده، اما نیرو برای معرفی نداشته ایم.
میربلوک معتقد است: نمایشگاه¬هایی که در دنیا برگزار می¬شوند معمولا دارای دو جنبه¬ی کیفی و کمی هستند. مثلا نمایشگاه K هر دو جنبه¬ی کیفی و کمی را دارد، در حالی¬که نمایشگاه Chinaplas بیشتر جنبه¬ی کمی دارد تا کیفی، یعنی تعداد غرفه¬گذاران زیاد، ولی محصولات جدید ارایه شده کم است. اما نمایشگاه ایران پلاست در مقیاس دیگری است. این نمایشگاه بیشتر به منظور عرضه¬ی توانمندی¬های بومی کشور بوده و متاسفانه در سال¬های اخیر بیشتر ایران محور شده است. با این حال این نمایشگاه افتخار ایران است و نسبت به نمایشگاه¬های منطقه حتی نمایشگاه ترکیه و امارات حرف اول را می¬زند. این نمایشگاه افتخاری است که سرنوشت آن به سرنوشت صنعت پلاستیک گره خورده است.
آقای مهندس میربلوک به آینده¬ی صنعت پلیمر در کشور خوش¬بین و امیدوار است که تمام همکاران و شاغلین این صنعت از رفاه اجتماعی خوبی برخوردار باشند. وی پیش¬بینی می¬کنند که اگر سرانه مصرف پلاستیک ها از 30 کیلوگرم به 100 کیلوگرم برسد، شاخص خوبی از توسعه یافتگی کشور است. او می افزاید: از طرفی در خصوص پلیمرها، دنیا به سمت استفاده از مواد با دانسیته کم¬تر پیش می¬رود. سبک¬سازی و ایمن¬سازی از شاخص¬های پلیمرهاست که نمی¬توان منکر آن شد. هم¬چنین چندمنظوره بودن پلیمرها مزیتی است که زندگی بهتر را می¬تواند به ارمغان بیاورد.
امیدوارم که صنعت پلاستیک ایران همه جانبه رشد پیدا کند و روزی برسد که حداقل 30 تشکل تخصصی، 15 تا 20 نشریه و سایت تخصصی داشته باشیم. ایشان پیش¬بینی می¬کنند که اگر درست کار کنیم یک پنجم خانوارهای ایرانی می-توانند نقشی در درآمد صنعت پلاستیک در زندگی خود ببینند.
موسسه اندیشه برتر ایران در غرفه 15 و 16 سالن 35 حضور دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا