اخبار

افتتاح کارخانه تولید نایلکس سازگار با محیط زیست

نخستین کارخانه تولید نایلکس سازگار با محیط زیست در کشور طی مراسمی در شهرک صنعتی مامونیه شهرستان زرندیه افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
بسپار به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران می نویسد، انوشیروانی، مدیرعامل شرکت تولیدی دارا پلاستیک غرب در این مراسم گفت: ‌این کارخانه نخستین واحد صنعتی در کشور است که موفق به تولید این گونه محصولات سازگار با محیط زیست شده است.
وی افزود: این کارخانه در زمینی به مساحت دو هزار مترمربع احداث شده که زمینه اشتغال 24 نفر را نیز فراهم کرده است.
وی اظهار داشت: این کارخانه با 10 میلیارد ریال سرمایه گذاری احداث شده که 60 میلیارد ریال آن تسهیلات بانکی و مابقی آورده شخصی بوده است.
انوشیروانی گفت: شرکت تولیدی دارا پلاستیک غرب اولین تولید کننده نایلکس و نایلون تجزیه پذیر تحت لیسانس EPI کشور کانادا است که پلاستیک های سازگار با محیط زیست در این واحد صنعتی جایگزین پلاستیک های معمولی شده است.
وی بیان کرد: هم اکنون آلودگی های برخی نایلکس های معمولی بر همگان آشکار شده و تفاوت قیمت 15 درصدی این گونه محصولات مانع استفاده از این تکنولوِژی روز و برتر دنیا نشده است.
مدیرعامل شرکت تولیدی دارا پلاستیک غرب ادامه داد: سال هاست بخش عمده ای از صنایع و فروشگاه های زنجیره ای کشورهای مختلف از این نوع محصول استفاده می کنند و حتی در کشورهایی همچون ترکیه و کشورهای حوزه خلیج فارس نیز الزام قانونی برای استفاده از این نوع پلاستیک ها وضع شده است.
انوشیروانی گفت: هم اکنون محصولات این شرکت در بیشتر فروشگاه های زنجیره ای کشور از جمله شهروند، سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، برخی از سازمان های پسماند شهرداری های کشور و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.
وی اظهار داشت: این کارخانه مدرن با بهره گیری از ماشین آلات روز و پیشرفته خارجی و نیز نیروی انسانی کاردان و مجرب به بهره برداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت تولیدی دارا پلاستیک غرب اظهار امیدواری کرد که با تشویق صنایع جهت استفاده از این گونه نایلون های تجزیه پذیر، بتوان به حفظ محیط زیست بیش از پیش توجه کرد.
انوشیروانی افزود: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد تکنولوژی ساخت این گونه پلاستیک ها می تواند به وب سایت این شرکت به آدرس اینترنتی www.daraplast.ir مراجعه کنند.
مدیر کل محیط زیست استان مرکزی نیز گفت: 60 تا 70 درصد از پسماندهای شهری ترکیبات پلاستیکی دارند که حدود 300 سال طول می کشد تا در طبیعت تجزیه شوند.
امیر انصاری اظهار داشت: با استفاده از این فن آوری مدت زمان تجزیه نایلکس ها به دو تا سه سال کاهش می یابد که باقیمانده این نوع پلاستیک در محیط به اکسیژن و هیدروژن که در فتوسنتز گیاهان نقش دارد، تبدیل می شود.
پیشتر “علی محمد شاعری” قائم مقام سازمان حفاظت از محیط زیست با اشاره به تولید کیسه های پلاستیکی قابل بازیافت و تجزیه در کشور از رونمایی اولین کارخانه تولید پلاستیک سازگار با محیط زیست خبر داده بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا