اخبار

با تاسيس شهرک صنعتي مشترک ايران و ترکيه موافقت نهايي شد

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت از توافق نهايي در خصوص دو منطقه ساري سو و گوربولاگ براي ايجاد شهرک صنعتي مرزي ايران و ترکيه خبر داد.
بسپار به گزارش خبرگزاري موج می نویسد، فخراله مولايي، با بيان اين مطلب گفت: بر اساس توافقات انجام شده مساحت شهرک هاي صنعتي به طور مساوي دو طرف مرز خواهد بود و در شهريور سومين نشست مشترک کارگروه هاي ملي دو کشور براي تدوين نقشه راه، تعيين رژيم حقوقي و بحث هاي عملياتي برگزار خواهد شد.
مديرعامل سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ايران با بيان اينکه ايجاد شهرکهاي صنعتي مقرون به صرفه است، اظهار داشت: ايران و ترکيه از روابط بسيار گسترده فرهنگي و سياسي برخوردارند و ظرفيت هاي موجود در دو کشور مي طلبد که همکاري اقتصادي بيشتري صورت گيرد.
وي بيان کرد: سهولت در توليد، مبادله کالا، کاهش هزينه هاي حمل و نقل، دوري از تعرفه هاي گمرکي، ايجاد برند مشرک براي محصولات توليدي و افزايش امنيت و در نهايت آباداني منطقه از مهمترين دلايل توافق براي ايجاد شهرک صنعتي مشترک در اين دو اين منطقه است.
به گفته مولايي شهرک هاي مرزي موجب ايجاد تحکيم روابط ايران و ترکيه خواهد شد.
به گفته معاون وزير صنعت و معدن و تجارت، براي تاسيس اين شهرک بايد زيرساخت حقوقي آن مطابق با حقوق بين المللي تهيه شود و در اين رابطه متن پيش نويسي نيز آماده و براي بررسي به وزارت امور خارجه ارائه شده است.
مديرعامل سازمان صنايع کوچک و شهرک هاي صنعتي ايران گفت: علاوه بر اينکه ايجاد اين شهرک مي تواند به مسايل صنعتي، خدماتي، درماني و آموزشي بپردازد بايد با فراهم کردن زير ساخت هاي لازم زمينه حضور سرمايه‌گذاران را فراهم کند.
ايجاد شهرک صنعتي مشترک به عنوان يک فعاليت بين المللي صنعتي در شرايطي که فشارهاي خارجي متعدد بر کشور در راستاي ايجاد تحريم ها وجود دارد مي تواند نويد بخش افق روشن صنايع کشور و روند رو به رشد توسعه و ارتقاي شهرکهاي صنعتي در سطح منطقه و جهان باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا