اخبار

تعداد صنايع زيرپله اي توليد لوله و اتصالات پي وي سي دو برابر شركت هاي رسمي است

مدير اجرايي انجمن توليد كنندگان لوله و اتصالات پي وي سي كشور گفت: تعداد صنايع زير پله اي توليد كننده لوله و اتصالات پي وي سي دو برابر شركت هاي رسمي فعال در اين صنعت است.
‘شهره كمپانيان’ روز سه شنبه در گفت و گوي اختصاي با ايرنا اظهار داشت: صنعت پي وي سي سابقه اي 50 ساله در كشور دارد واكنون 150 شركت رسمي در كشور در زمينه اين صنعت به فعاليت مشغول هستند و اين در حالي است كه دو برابر اين تعداد به صورت غير رسمي و يا به اصطلاح زير پله اي در اين زمينه فعاليت مي كنند.
وي اضافه كرد: تا كنون حدود 80 شركت از بزرگترین شركت هاي فعال در زمينه توليد لوله و اتصالات پي وي سي به عضويت انجمن درآمده اند و علاوه بر اين شركت ها، تعدادي از شركت هاي توليد كننده مواد افزودني و مهندسي مشاور نيز عضو انجمن شده اند.
ثابت نگه داشتن قيمت محصولات با وجود افزايش مستمر قيمت مواد اوليه از مشكلاتي است كه توليدكنندگان در بازار رقابت با آن دست به گريبانند.
وي ادامه داد: حذف يارانه ها نيز باعث افزايش هزينه هاي توليد شده است كه اين مسئله و ديگر مواردي كه عنوان شد عرصه را بر توليدكنندگان تنگ كرده است.
كمپانيان گفت: براي كاهش مشكلات مقابل روي صنعت توليد لوله و اتصالات و در راستاي تسهيل تامين مواد اوليه مورد نياز اين صنعت، تعاوني كشوري ايجاد شده است تا با تامين مواد اوليه توسط اين شركت تعاوني بخشي از مشكلات كاهش يابد.
كمپانيان در خصوص جايگاه استان اصفهان در صنعت لوله و اتصالات پي وي سي در كشور، گفت: حدود 20 درصد از واحدهاي فعال در اين صنعت در استان اصفهان استقرار دارند و اين استان يكي از كانون هاي اين صنعت محسوب مي شود.
دبیر انجمن صنايع همگن پلاستيك تهران نيز در گفت و گو با ايرنا با تشريح تمامي مزيت هاي موجود در صنعت پلاستيك كشور، سوء مديريت را از مهمترين موانع مقابل روي اين صنعت دانست.
‘عبدالرزاق كياني’ ادامه داد: از نظر تكنولوژي هاي مورد استفاده در صنعت پلاستيك و پليمر مي توان گفت كه اكنون آخرين تكنولوژي هاي اين صنعت به صورت وارداتي و يا توسط صنعت گران داخلي در كشور ايجاد شده و با توجه به وجود مواد اوليه مورد نياز، بخش عمده مشكلات موجود را مي توان ناشي از سوء مديريت دانست.
وي تصريح كرد: به نظر مي رسد صنعت پليمر و پلاستيك كشور نيازمند ساماندهي و مديريت مناسب است تا از تمامي ظرفيت هاي آن با توجه به مزيت هاي موجود بيشترين بهره وري صورت گيرد.
کمپانیان همچنين در ارزيابي از هشتمين نمايشگاه اصفهان پلاست كه از پنجم تا هشتم مرداد ماه در اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: اصفهان پلاست با پشتوانه هشت دوره برگزاري نمايشگاه به طور قطع گامي موثر در جهت ارتقای صنعت پلاستيك مي باشد.
كمپانيان تصريح كرد: نمايشگاه هايي مانند اصفهان پلاست مي تواند به كانوني براي انعكاس ديدگاه ها، مشكلات، توانمندي ها و راهكارهايي بدل شود كه صنعت پلاستيك و پليمر را به سمت بهبود شرايط رهنمون سازد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا