اخبار

تولید رنگدانه‌های خوراکی سالم در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

بسپار می نویسد، رنگدانه‌های خوراکی سالم در مرکز تحقیقات روغن‌ها و چربی‌های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید شد.

به گزارش ایسنا منطقه کرمانشاه، دکتر ورمیرا عضو هیات علمی مرکز تحقیقات روغن‌ها و چربی‌های معاونت غذا و دارو کرمانشاه با همکاری دکتر علیرضا حبیبی عضو هیات علمی دانشگاه رازی و تیم تحقیقاتی خود توانستند رنگدانه‌های کاروتنوئیدی را با استفاده از میکروارگانیسم‌ها تولید کنند.

دکتر ورمیرا در مورد ایده این پروژه گفت: در آزمایشگاه معاونت غذا و داروی کرمانشاه روزانه مقدار زیادی از مواد خوراکی و آشامیدنی را آزمایش می کنیم که متاسفانه در اکثر آنها از رنگ های غیر بهداشتی استفاده شده است. بنابراین تصمیم گرفتیم رنگی را تولید کنیم که علاوه بر کیفیت ظاهری مناسب، خصوصیات غذایی بی خطر و سالمی نیز داشته باشد.

وی افزود: به همین علت رنگدانه‌های کاروتنوئیدی را با استفاده از میکروارگانیسم ها که به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی هم شناخته می‌شوند، تولید کردیم که این ماده برای سلامت انسان بسیار مفید است و خاصیت ضد سرطانی نیز دارد.

وی در مورد مراحل کار این پروژه افزود: در حال حاضر این ماده به تولید آزمایشگاهی رسیده و اقدامات لازم برای ثبت آن انجام شده و بزودی برای تولید صنعتی آن اقدام خواهیم کرد.

این عضو هیات علمی مرکز تحقیقات روغن‌ها و چربی‌های معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: هدف این معاونت تولید صنعتی این رنگدانه ها با هزینه بسیار پایین است تا تولیدکنندگان مواد خوراکی بتوانند از یک رنگ مجاز و با کیفیت و قیمت مناسب برای محصولاتشان بهره ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا