اخبار

تولید نانوکامپوزیت‌های ضدمیکروب برای افزایش ماندگاری مواد غذایی

بسپار می نویسد، پژوهشگران دانشگاه آزاداسلامی واحد دامغان با استفاده از نانو ذرات نقره موادی برای بسته بندی مواد غذایی تولید کردند که با کاهش رشد میکروارگانیزم‌ها، ماندگاری مواد غذایی را افزایش می‌دهد.
به گزارش خبرنگار مهر، پژوهشگران این پروژه تحقیقاتی ابتدا به منظور تولید نانو ذرات نقره با روش احیای شیمیایی با استفاده از پلی‌اتیلن گلیکول با وزن مولکولی کم تهیه و سپس نانو کامپوزیت پلی‌اتیلن با چگالی کم حاوی نانو ذرات نقره با روش مخلوط کردن مذاب و پرس داغ تولید کردند.
پس از این مرحله مشخصات نانو کامپوزیت تولید شده به لحاظ نحوه توزیع نانو ذرات، ممانعت پذیری، خواص مکانیکی، خواص حرارتی و خواص ضد باکتریایی مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج این تحقیقات حاکی از آن است که استفاده از نانو ذرات نقره در این کامپوزیت موجب کاهش سرعت رشد میکرو ارگانیسم‌ها شد ضمن آنکه تاثیر باز دارندگی نانو کامپوزیت نقره بر رشد باکتری استافیلوکوک را اثبات کرد.
از این نانوکامپوزیت می‌توان در صنایع پزشکی و صنایع بسته‌بندی به کار برد. بسته‌بندی‌ مواد غذایی با استفاده از این مواد باعث کاهش رشد میکروارگانیزم‌ها و در نتیجه موجب افزایش ماندگاری مواد غذایی می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا