اخباراخبار ویژه

اختصاصی بسپار/ تولید پلاستیک‌های زیست تخریب پذیر از پسماند مواد غذایی

بسپار/ ایران پلیمر در ایالات متحده، تقریباً 30 تا 40 درصد مواد غذایی تولید شده به محل‌های دفن زباله ختم می‌شود که منجر به پیامدهای زیست محیطی و اقتصادی قابل توجهی می‌گردد. پژوهشگران کالج کشاورزی و علوم زیستی ویرجینیا تِک با توسعه پلاستیک‌های زیست تخریب پذیر از پسماند مواد غذایی با این مشکل مقابله می‌کنند. این رویکرد نوآورانه نه تنها راه حلی پایدار برای آلودگی پلاستیکی ارائه می‌دهد، بلکه سرنوشت جدیدی را برای موادی که دور ریخته می‌شوند، فراهم می‌کند.

 

پلاستیک‌های زیست تخریب پذیر: سرنوشت جدید پسماند مواد غذایی

در این پژوهش از ریزجاندارها برای تبدیل پسماند غذا به چربی استفاده می‌شود که در ادامه به پلاستیک‌های زیستی تبدیل می‌شوند. این فرآیند نوآورانه شبیه به تخمیر مورد استفاده در ریزپلاستیک‌ها است و تضمین می‌کند که پلاستیک‌های زیستی به‌راحتی پوسانش‌پذیر هستند و به کاهش آلودگی دریایی ناشی از ریزپلاستیک‌ها نیز کمک می‌کند.

این پروژه شامل همکاری چندین بخش در ویرجینیا تک، از جمله دپارتمان علوم و فناوری غذایی و دپارتمان مواد زیستی پایدار است. این گروه که شامل دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد است، بر خالص سازی پلی هیدروکسی آلکانوات‌ها (PHA) و تولید محصولات زیست پلاستیک با ارزش بالا تمرکز دارد.

هدف این پروژه که با کمک مالی 2.4 میلیون دلار از سوی وزارت کشاورزی ایالات متحده تامین می‌شود، ایجاد پلاستیک‌های زیستی است که می‌تواند جایگزین پلاستیک‌های سنتی در محصولات روزمره شود.

رویکرد نوآورانه در این پروژه با تبدیل ضایعات مواد غذایی به پلاستیک‌های زیست تخریب پذیر وعده می‌دهد که کمک قابل توجهی به تلاش‌های جهانی پایداری می‌کند و آلودگی پلاستیکی و ضایعات مواد غذایی را می‌کاهد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا