اخبار

رونمايي از فاز اول بازار سايبري محصولات پتروشيمي در فروردين 92

ریيس دفتر صنايع تکميلي پتروشيمي از ايجاد مناطق ويژه اقتصادي و بازار سايبري به منظور توسعه تجارت در حوزه کالاها و مصنوعات توليدي صنايع تکميلي پتروشيمي خبر داد.
محمد زيار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري موج، با بيان اين مطلب اظهار داشت: به منظور يکپارچه کردن ميزان تقاضا و ميزان عرضه در فروش داخلي و خارجي محصولات پتروشيمي ايران، ايجاد بازار سايبري در برنامه قرار گرفته است.
وي افزود: بدين معني است که قرار است بازاري ايجاد شود که به صورت سايبري بتواند مصنوعات و کالاهاي صنايع پايين دست و صنايع تکميلي پتروشيمي را براي ارائه به خريداران داخلي و خارجي عرضه کند.
رئيس دفتر صنايع تکميلي پتروشيمي با بيان اينکه بازار بورس فقط براي عرضه مواد اوليه است، تصريح کرد: کالاهاي توليد شده در صنايع پايين دست با خريد مواد اوليه از بورس انجام مي شود اما بايد در ادامه، آن کالا به صورت علمي صادر شود.
تحقق صادرات علمي در بستر بازار سايبري
زيار تحقق صادرات علمي را از دستاوردهاي ايجاد اين بازار سايبري عنوان کرد و گفت: دفتر توسعه صنايع تکميلي صنعت پتروشيمي اجراي اين برنامه را آغاز کرده و در واقع با ايجاد اين بازار سايبري، يک بانک جامع اطلاعاتي در بازار محصولات صنعت پتروشيمي ايجاد مي شود.
اين مقام مسئول با بيان اينکه گردآوري اطلاعات مربوط به صنعت پتروشيمي و صنايع وابسته از حدود سه ماه پيش در وبسايتي با عنوان http://www.isomer.ir آغاز شده، اذعان داشت: فاز اول اين بازار سايبري در هجدهمين نمايشگاه نفت، گاز و پتروشيمي، رونمايي مي شود.
رئيس دفتر صنايع تکميلي پتروشيمي در خصوص دستاوردهاي ايجاد اين بازار سايبري خاطرنشان کرد: کليه شرکت هايي که به نحوي با صنعت پتروشيمي کار مي کنند، اطلاعات کامل خودشان را در اين بانک اطلاعاتي وارد کرده و به مرور در فازهاي بعدي، فضاهاي پرداخت و دريافت و داد و ستد الکترونيکي نيز در اين سايت اينترنتي ايجاد مي شود.
تأثير بازار سايبري در کاهش واسطه گري و صادرات پيله وري
وي ادامه داد: هر شرکت ايراني و يا خارجي متقاضي خريد يک محصول توليدي در صنعت پتروشيمي ايران مي تواند با استفاده از اين بازار سايبري با توليدکننده يا فروشنده مستقيم آن محصول ارتباط برقرار کرده و حذف دلالي و واسطه گري يکي از مزاياي اين اقدام خواهد بود.
به گفته اين مقام مسئول، مي توان در فازهاي بعدي با ايجاد فضاي چت و گفتگوي مستقيم بين فروشندگان و خريداران امکان برقراري رابطه مستقيم بين توليدکننده و خريدار را تقويت کرد.
زيار همچنين ايجاد اين بازار سايبري را گامي موثر در کاهش صادرات پيله وري دانست و گفت: با وجود يک بانک جامع اطلاعاتي ميزان عرضه و تقاضا و همچنين برقراري رابطه منطقي و مستقيم در بخش هاي تقاضا و عرضه، پايه هاي صادرات علمي محصولات توليدي گذاشته مي شود و اينکار در کاهش صادرات پيله وري نقشي اساسي خواهد داشت.
رئيس دفتر صنايع تکميلي پتروشيمي از افزايش روزانه اطلاعات بانک جامع اين بازار سايبري تا بهره برداري از فاز اول آن در فروردين ماه سال آينده خبر داد و افزود: تيمي براي جمع آوري و به روزسازي مستمر اطلاعات مشغول فعاليت هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا