اخبار

زلزله ژاپن و اثرات آن بر صنعت پلیمر جهان

پس از وقوع زلزله 9 ریشتری در 17 مارس در ژاپن و کشته و مفقود شدن ده ها هزار نفر، آسیب های اقتصادی در ژاپن، صنعت پلیمر دنیا را نیز تحت تاثیر قرار داد.
شرکت دوپونت واحد تولید پلیمرهای مهندسی خود را در این کشور به مدت نامعلومی تعطیل کرد. شرکت Shin-Etsu نیز تولید PVC را در واحدهای خود در Kamisu به دلیل برخی خسارت های وارده و قطع آب و برق، متوقف کرد و زمان بازگشایی مجدد آن را نیز نامعلوم خواند. در Ibarakiهم واحد تولید فیلم های پلی استر که با مشارکت شرکت های Teijin و DuPont در حال کار بود، فعالیت های خود را به حالت تعلیق درآورد.
Mitsubishi Chemical که یک مجتمع بزرگ پتروشیمیایی در Kashima است و اتیلن، استایرن، فنل و دیگر خوراک ها را برای تولید پلیمرها در دسترس قرار می دهد، نیز بسته شد. Nippon Oil & Energy واحد پتروشیمی دیگری بود که خوراک های پروپیلن و بنزن تولید می کرد و در نتیجه زلزله در ژاپن کار خود را متوقف ساخت.
حتی یک قطب پتروشیمی در کشور چین تحت تاثیر زلزله قرار گرفت. آتش سوزی در یک واحد پالایش منجر به بسته شدن موقت Cosmo Oil شد. واحدی که سالانه 150 میلیون پاوند پروپیلن به عنوان خوراک تولید پلاستیک را تولید می کرد. همچنین پتروشیمی Maruzen واحد جداسازی اتیلن خود را تعطیل کرد، کار مشابهی که در چهار شرکت پتروشیمی دیگر با کاهش ظرفیت تولیدی بین 60 تا 80 درصد در این کشور انجام شد.
زلزله و سونامی ژاپن ضربه ثانویه ای را به صنایع پلاستیک و پتروشیمی این کشور وارد ساخته است. چینی ها، تایوانی ها و کره جنوبی مترصد فرصت برای بهره برداری از ایجاد چنین وضعیت نابسامانی در صنعت پلیمر ژاپن خواهند بود. این گزارش که از سوی مرکز مطالعات CMR منتشر شده است پیش بینی کرده است که صنعت پتروشیمی ژاپن برای بازگشت به موقعیت مطلوب قبلی خود دست کم به شش ماه زمان نیاز خواهد داشت.
هم اکنون قیمت PVC در بازار های جهانی به دلیل وقوع زلزله در ژاپن افزایش یافته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا