اخبار

طراحی نخستین سلول پلاستیکی جهان با هدف شناسایی منشا حیات

بسپار می نویسد، دانشمندان هلندی طی دستاوردی بزرگ، برای اولین بار یک سلول مصنوعی طراحی کرده‌اند که از بخشهای کاربردی برای کمک به محققان در انجام پژوهش و یادگیری در مورد منشا حیات برخوردار است.
به گزارش ایسنا، این سلول پلاستیکی می‌تواند مانند سلولهای زنده، گامهای مختلفی را مراحل مختلف یک واکنش شیمیایی را انجام دهد.
این پژوهش که در مجلات Angewandte Chemie و Nature Chemistry منتشر شده، توسط محققان موسسه مولکول و مواد در دانشگاه رادبود نیمیخن انجام شده است.
تطابق دادن شیمی سلولهای زنده در آزمایشگاه برای شیمیدانان مشکل است. علاوه بر آن، همه واکنشهای پیچیده بطور همزمان در یک ظرف کاملا پر کوچک، در قسمتهای مختلف و با بازده باورنکردنی رخ می‌دهند.
به همین دلیل است که شیمیدانان با روشهای گوگناگون درصدد تقلید از سلول هستند. آنها همچنین امیدوارند با این کار بتوانند بیشتر در مورد منشا حیات و انتقال از شیمی به زیست‌شناسی یاد بگیرند.
این محققان اندامکهای خود را با پر کردن کره‌های کوچک و قرار دادن آنها در قطرات آب ساختند. آنها سپس هوشمندانه قطره آب را با یک لایه پلیمر به عنوان دیوار سلول پوشاندند.
محققان با استفاده از فلورسنس توانستند نشان دهند که واکنش آبشاری در واقع رخ می‌دهد.
این شیمیدانان برای اولین بار یک سلول پلیمری ساخته‌اند که از اندامکهای کارا برخوردار است. مواد شیمیایی درست مانند سلولهای واقعی می‌توانند در پی واکنش در اندامکها وارد پلاسمای سلول شده تا در مناطق دیگر سلول پردازش شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا