اخبار

ظرفیت سازی برای صنعت پتروشیمی وظیفه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ایران پلاست است

محسن فروغی، عضو شورای سیاستگذاری نمایشگاه ایران پلاست هشتم این شورا را اتاق فکری دانست که هدایت این نمایشگاه را بر عهده دارد و از تبدیل آن به یک فعالیت تجاری محض جلوگیری می کند.
بسپار به نقل از سایت رسمی نمایشگاه ایران پلاست می نویسد، محسن فروغی با اشاره به اولین حضور بخش خصوصی در شورای سیاستگذاری ایران پلاست به ستاد خبری هشتمین دوره نمایشگاه بین المللی ایران پلاست گفت: کار شورای سیاستگذاری، ظرفیت سازی بر اساس امکانات و واقعیت های جاری صنعت و چشم اندازهای پیش روی آن است.
فروغی افزود: در همه کشورهای دنیا در پس همه نمایشگاه های مطرح مانند کا در آلمان و چاینا پلاست در چین، چنین اتاق فکری وجود دارد که وظیفه اش سیاستگذاری برای آن نمایشگاه است.
وی با انتقاد از روند برگزاری دوره های گذشته ایران پلاست تصریح کرد: معمولا یک نمایشگاه تخصصی از سه بخش بازدیدکنندگان، غرفه داران و مجریان تشکیل می شود. در دوره های گذشته مجریان نمایشگاه تنها به دنبال فروش غرفه ها و کسب درآمد بیشتر بودند و در جریان غرفه داری و بازدید از نمایشگاه اتفاق خاصی رخ نمی داد و چشم انداز مشخص و روشنی برای آینده وجود نداشت تا جایی که پس از برگزاری 5 دوره این نمایشگاه، نمی دانستیم باید به کجا برسیم.
عامل توسعه خوشه صنعت پلاستیک اصفهان افزود: به دنبال آن هستیم که در شورای سیاستگذاری در اولین قدم یک دستورالعمل اجرایی را تدوین کنیم تا به وسیله آن نمایشگاه را به درستی هدایت کنیم. همچنین قصد داریم که در این دوره هم افزایی بین واحدها را افزایش دهیم و با افزایش مشارکت تشکل های بخش خصوصی به واحدهای تولیدی این امکان را بدهیم که بتوانند بر اساس زنجیره تولید خود با یکدیگر هماهنگ شوند.
وی از حضور شرکت های مشاوره ای در نمایشگاه هشتم خبر داد و گفت: نهادهای توسعه کسب و کار در ایران ضعیف هستند و بسیاری از واحدهای ما با نحوه تعامل خود با سایر واحدهای مربوطه آشنا نیستند. برای نمونه واحدهای ما با چرخه هایی مثل بیمه، حمل و نقل و بورس نا آشنا هستند. امسال برای اولین بار در صدد هستیم شرایطی ایجاد کنیم که شرکت های ارائه کننده خدمات نیز در این نمایشگاه حضور پیدا کنند.
وی مهمترین مشکل صنعت پلاستیک در ایران را نبود یک نهاد مشخص برای سیاستگذاری در بخش های تامین، تولید و توزیع دانست و گفت: قوانین تامین مواد اولیه هر بار تغییر پیدا می کند و هیچ گونه نظارتی بر چگونگی تامین زنجیره مواد اولیه پلاستیک وجود ندارد. در نحوه تولید شاهد هستیم که در برخی از موارد که با وجود مواد مازاد مواجه هستیم، همچنان مجوز تولید بیشتر صادر می شود اما در برخی از مواد هیچ کاری انجام نشده و کمبود آن محسوس است. همچنین بسیاری از تولیدکنندگان ما همچنان محصولات خود را با سیستم های سنتی به فروش می رسانند.
ایران پلاست هشتم با شعار نمایش نوآوری ها و توسعه همکاری طبق اعلام قبلی قرار بوده در شهریور ماه امسال برگزار شود که برگزاری اجلاس سران کشورهای غیرمتعهد، تاریخ دقیق برگزاری آن را در هاله ای از ابهام فرو برده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا