اخبار

مجید رحمانی مدیرعامل پارس مش پلیمر: شبکه های پلیمری و ورق های چند لایه PVC و بازارهای صادراتی

بسپار / ایران پلیمر مجید رحمانی مدیرعامل شرکت پارس مش پلیمر از مشارکت کنندگان این دوره از نمایشگاه است. فعالیت شرکت از سال 1386 آغاز شده و سه گروه محصول را تولید می کند. گروه برپایه HDPE ها، شبکه های پلیمری که در بازار به نام توری های پلاستیکی شناخته می شوند. همچنین ژئوسنتتیک ها به عنوان یک خانواده محصول نسبتا جدید در کشور. کف پوش های PVC با نام تجاری نودل مت یا z مت و بالاخره ورق های UPVC به صورت سه لایه همراه با یک لایه ASA. 
رحمانی می گوید: در نمایشگاه ایران پلاست سیزدهم با ارایه کف پوش های نودل مت و ژئوسنتتیک ها شرکت کردیم. با توجه به تجربیاتی که از بازارهای عراق و سایر همسایگان داریم می دانیم که می توانیم صادرات داشته باشیم ولی با توجه به شرایط اقتصادی موجود و هزینه های زیاد در نمایشگاه های خارج، ترجیح می دهیم در ایران پلاست شرکت کنیم. چون این نمایشگاه در هر دوره ای که حتی بازدید کرده ام، شاهد بوده ام که هیات های تجاری خارجی از آن بازدید می کنند و این برای ما ایده آل است. 
او در مورد صادرات شرکت می گوید: تا پارسال صادرات خیلی خوبی به ترکمنستان، ازبکستان، عراق و افغانستان داشتیم. ولی در سال 97 با مشکل تامین مواد اولیه و نوسان شدید قیمت روبرو شدیم. نه ما، همه واحدهای پلاستیک دچار مشکل شدند. خب در چنین شرایطی طبیعی است که خریداران ما، تامین کننده های خود را عوض کنند. البته فکر می کنم باید این از دست رفتن بازارهای صادراتی منطقه را به شکل جدی تری بررسی کرد. 
رکود در بازار حکمفرماست. ایران از نظر صنایع پایین دستی پتروشیمی، صنایع تبدیلی و تکمیلی بسیار قوی ست ولی متاسفانه چون ارتباط با بازار جهانی را به دلیل تحریم ها از دست داده ایم، بازار خیلی کوچک شده است. 
او معتقد است در بخش محصولات ژئوسنتتیکی این صنعت خیلی جوان است و حدود 15-20 سال در کشور سابقه دارد: این محصولات روز به روز متنوع تر می شوند با کاربردهای بیشتر و مصرف زیادتر. این ورق های ژئوگرید برای مقاوم سازی و مسلح کردن خاک و بتن کاربرد دارند و در زهکشی ها، که آب را هدایت و یا کنترل می کنند. بنابراین می توانند یکی از عوامل کاهش آسیب های حاصل از بلایای طبیعی مثل سیل باشند. 
رحمانی در پایان می گوید: ما در ابتدای راه هستیم. باید به آینده نگاه کنیم. شرایط سیاسی کشور باید به گونه ای پیش برود که بتوانیم دسترسی به بازارهای بزرگ جهانی را پیدا کنیم. بازار ایران واقعا محدود است. مصرف کننده بزرگ محصولات ما در بخش ژئوسنتتیک ها دولت است و بقیه خیلی کوچک هستند. البته ما الان با وجود مصرف کننده های خرد توانسته ایم زنده بمانیم. ما سال گذشته خطوط PVC  خود را تعطیل کرده بودیم و حالا که قیمت ها متعادل تر شده، دوباره شروع به کار کردیم. من دو دوره در ایران پلاست غرفه گذار بودم و در تمامی ادوار بازدید کننده. 
امیدوارم برگزارکننده نمایشگاه دعوت از بازدیدکنندگان خارجی و هیات های تجاری را جدی بگیرد و جزو وظایف خود بداند.

 

 

 

(ادامه دارد …)

 

متن کامل این گفت و گوی خواندنی  را که در شماره   203 ماهنامه بسپار در نیمه شهریورماه  منتشر شده است، بخوانید.

در صورت تمایل به دریافت نسخه نمونه رایگان و یا دریافت اشتراک با شماره های 02177523553 و 02177533158 داخلی 3 سرکار خانم ارشاد تماس بگیرید. نسخه الکترونیک این شماره از طریق فیدیبو قابل دسترسی است.

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا