اخبار

معاون وزیر صمت: ذی‌نفع تولید و رشد صادرات هستیم، نه پتروشیمی!

بسپار/ایران پلیمر معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: وزارت صمت در حوزه پتروشیمی ذی‌نفع نیست؛ بلکه ذی‌نفع توسعه صادرات، رشد تولید و پیشرفت اقتصادی کشور است.

 ابراهیم شیخ – معاون صنایع عمومی وزارت صمت – در جریان یکصد و سی و سومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، اظهار کرد: در حالی صنعت پتروشیمی بیشترین میزان تأمین ارز و رفع تعهدات ارزی را به خود اختصاص داده که نرخ خوراک آن در بالاترین سطح قرار دارد.

وی با اشاره به افت قیمت جهانی محصولات پتروشیمی افزود: قیمت این محصولات در بازارهای بین‌المللی بین ۵ تا ۲۵ درصد کاهش یافته و در نتیجه، صادرات آن‌ها دیگر صرفه اقتصادی گذشته را ندارد.

شیخ با اشاره به حذف مشوق‌های صادراتی گفت: لازم است مأخذ ارزش صادراتی مورد بازنگری قرار گیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جمع‌بندی وزارتخانه‌های صمت و نفت با بخش خصوصی در این زمینه انجام شده و گزارش نهایی آن به‌زودی ارائه خواهد شد.

ایسنا 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا