اخبار

نامه سرگشاده ماهنامه بسپار به خبرگزاری ایسنا در پی انتشار یک خبر

بسپار می نویسد، ماهنامه بسپار در پی انتشار خبری با عنوان “هشدار درباره استفاده از سفره‌های یکبار مصرف!” در ایسنا، نامه سرگشاده ایی به این خبرگزاری ارسال کرد.

متن نامه بدین شرح است:

 خبرگزاری محترم دانشجویان ایران – ایسنا
با  درود
از آنجا که آن خبرگزاری محترم به عنوان یک خبرگزاری دارای وجاهت علمی شناخته می شود، پیرو درج خبر با عنوان “هشدار درباره استفاده از سفره‌های یکبار مصرف!” کد خبر 95020804455 منتشر شده در 8 اردیبهشت سال 1395 و گفت و گو با رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون  که سراسر اشکالات فنی است و محتوایی غیرکارشناسانه دارد و این موضوع می تواند فرهنگ عمومی استفاده صحیح از پلیمرها را متاثر کند، خواهشمند است ضمن انتخاب افراد ذیصلاح برای انجام گفت و گوهای تخصصی، در صورت امکان در تماس با انبوه مراکز دانشگاهی و پژوهشی این شاخه از علوم و فناوری و تشکل های صنفی و صنعتی معتبر این حوزه از صحت مطالب منتشره مطمئن شوید. 
این ماهنامه تخصصی فرض دیگری را نیز دور از ذهن نمی داند و آن اینکه خبرنگار محترم به دلیل عدم آشنایی با حوزه مورد اشاره در تنظیم خبر به خطا رفته باشد.
با احترام نام برخی مراکز که می توانند راهگشا باشند در زیر آمده است:
دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر: 66468243
پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران: 44787000
انجمن ملی صنایع پلیمر و پلاستیک:88927986-7 
          

  با تشکر و احترام
  تبسم علیزادمنیر
  مدیرمسوول

رونوشت به: اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون، سید رحیم مقیمی اصل، دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر،  پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، انجمن ملی صنایع پلیمر و پلاستیک

 

متن مصاحبه منتشر شده در ایسنا بدین شرح است:

 

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون نسبت به استفاده از سفره‌های یکبارمصرف هشدار داده و آن را تهدید بزرگی برای سلامتی مصرف کنندگان ذکر کرد و در عین حال اخطارهای اتحادیه به وزارت بهداشت در این زمینه را تا به امروز بی نتیجه دانست.

سید رحیم مقیمی اصل در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد:متاسفانه این روزها استفاده از سفره های یکبار مصرف بسیار افزایش یافته است و این در حالی است که این سفره ها به دلیل کربنی که در آن ها به کار رفته تهدید بزرگی برای سلامتی مردم محسوب می‌شود که متاسفانه علیرغم هشدارهایی که به وزارت بهداشت در این زمینه داده ایم، ترتیب اثری داده نشده است.

وی ادامه داد: برای تولید این سفره ها کربن و پلیمر را با یکدیگر مخلوط کرده و در نهایت پس از انجام فرآیندی سفره یکبارمصرف تولید می‌شود که کربنات منجر به بروز مشکلاتی در معده شده و عوارض دیگری از قبیل ریزش مو، کوتاهی قد و تبعات منفی دیگری را نیز در پی دارد.

مقیمی در عین حال بیان کرد: مخرب بودن کربن به میزانی است که حتی دستگاههایی که تولید این سفره ها را انجام می دهند پس از تقریبا شش ماه نیاز به بازسازی دارند و این موضوع به دلیل ریختن کربن در این دستگاههاست و حالا باید نتیجه گرفت که سلامتی انسان را چه میزان تهدید می‌کند.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون تاکید کرد: متاسفانه تولیدکنندگان به دلیل اینکه هزینه تمام شده تولید برای آن ها کاهش یابد و در نتیجه سود بیشتری کنند از این ماده ارزان ولی خطرناک استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: گذاشتن نان و یا هر ماده غذایی دیگری در این سفره‌ها و یا تماس آن ها با دست می‌تواند این ماده مخرب را به بدن وارد کند.

وی خطاب به وزارت بهداشت گفت: این وزارتخانه مسوول سلامتی مردم است و باید به هشدارهایی که در زمینه استفاده از این سفره ها داده می شود توجه لازم را داشته باشد تا از سلامتی مردم محافظت شود.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا