اخبار

نهمین سمینار بین المللی علوم و تکنولوژی پلیمر آغاز به کار کرد

دبیر نهمین سمینار بین‌المللی علوم تكنولوژی پلیمر هدف از برگزاری این سمینار را شناساندن جایگاه این علم در ایران، به مجامع علمی جهان اعلام کرد.
بسپار به نقل از محمود محراب‌زاده که در یک نشست خبری، در خصوص اهداف این سمینار توضیح داد، می نویسد: این سمینار برای نخستین بار در سال ۱۳۶۵ برگزار شد كه با هدف آشنایی با دستاوردهای پژوهشی در داخل و خارج از كشور، شناساندن جایگاه این علم در ایران به مجامع علمی جهان، تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه و تبادل نظر متخصصان داخلی و خارجی برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: حدود ۷۰۰ مقاله برای شركت در این سمینار دریافت شده كه ۴۱ مقاله خارجی است و از كشورهایی همچون آذربایجان، آمریكا، پاكستان، چین، ژاپن، سنگاپور، نروژ، مالزی، مكزیك و هند در این سمینار شركت كرده اند.
دبیر این همایش افزود: از این ۷۰۰ مقاله، ۲۶۳ مقاله پس از داوری به صورت سخنرانی پذیرفته شده‌اند و ۱۶ مقاله در رابطه با موضوع نبوده و مابقی به صورت پوستر ارائه شده است.
محراب‌زاده اضافه كرد: تقریبأ ۴۲۰ مقاله به صورت پوستر ارایه می‌شود و مقالاتی كه به عنوان سخنرانی پذیرفته شدند در ۵ سالن به صورت همزمان ارایه می‌شود.
وی گفت: ۴ سخنران اصلی در ابتدای هر روز برای تمام شركت‌كنندگان سخنرانی می‌كنند كه پروفسور جیمز اندرسون از آمریكا (games.anderson)، پروفسور آبادی از فرانسه(marc abadie)، پروفسور روبرت از استرالیا (robert) و پروفسور نیستروم از نروژ (nystrom) از سخنرانان در این سمینار هستند.
دبیر این همایش اظهار داشت: ۸ سخنران خارجی و ۲۱ سخنران داخلی در آغاز هر برنامه تخصصی نیم ساعت سخنرانی می‌كنند و زمان برای سخنرانی آن‌ها ۲۰ دقیقه است كه ۱۵ دقیقه آن برای ارائه سخنرانی و ۵ دقیقه آن برای پرسش و پاسخ در نظر گرفته شده است.
محراب‌زاده بیان داشت: روز نخست این سمینار به ثبت‌نام، پذیرش، ارائه كارگاه‌های آموزشی و بازدید از نمایشگاه‌ها اختصاص داده شده است.
وی با اشاره به این كه افتتاحیه این سمینار یك‌شنبه ۲۶ مهر مصادف با ۱۸ اكتبر ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰ در پژوهشگاه پلیمر ایران خواهد بود، عنوان كرد: ۱۷ كارگاه آموزشی در این سمینار برگزار می‌شود و در این سمینار غرفه‌های ارتباط با پلیمر نیز در نظر گرفته شده است.
دبیر این همایش تصریح كرد: در این سمینار ۴۰ غرفه تشكیل شده كه این ۵ روز غرفه‌ها باز است و شركت‌كنندگان می‌توانند از آن بازدید كنند.
وی با بیان این كه غرفه خارجی نداریم، گفت: به دلیل این كه تلاش می‌كردیم تا دستاوردهای ۳۰ سال پیشرفت پلیمر ایران را نشان دهیم غرفه خارجی نداریم.
محراب‌زاده بیان داشت: برنامه و متن كامل سخنرانی‌ها در سایت WWW.ispst ۲۰۰۹.ir وجود دارد و متقاضیان برای بازدید می‌توانند به این سایت مراجعه كنند.
دبیر این همایش اظهار داشت: بازدید‌كنندگان می‌توانند از پوسترهایی كه در روزهای برگزاری توزیع می‌شود استفاده كنند.
وی با اشاره به این كه سه برگزار كننده برای این سمینار داریم، عنوان كرد: پژوهشگاه پلیمر، انجمن پلیمر ایران و شركت ملی پتروشیمی از برگزار كنندگان این سمینار هستند.
محراب‌زاده با بیان این كه ۱۰ حمایت كننده مالی، علمی و تجهیزاتی این سمینار را حمایت می‌كنند، گفت: دانشگاه‌ها Ecole poytechnique از فرانسه، Tomas Bata از جمهوری چك و انجمن فرآیند پلیمر از آمریكا از حمایت‌كنندگان خارجی این سمینار هستند.
وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیركبیر، شركت لاستیك بارز، صندوق حمایت از محققان، دانشگاه آزاد اسلامی، شركت فناوری پتروشیمی ایران و پژوهشگاه صنعت نفت از حمایت‌كنندگان داخلی این سمینار هستند.
دبیر این همایش در خصوص تسهیلات رفت ‌و آمد بازدیدكنندگان گفت: بازدید‌كنندگان با حضور در متروی وردآورد می‌توانند از وسایل نقلیه‌ای كه پژوهشگاه در این مكان قرار داده استفاده كنند یا از میدان انقلاب و صادقیه از اتوبوس‌هایی كه از طریق پژوهشگاه در نظر گرفته شده‌ است، استفاده كنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا