اخبار

نهمین همایش بین المللی صنعت پتروشیمی در پایان اردیبهشت برگزار می شود

مهندس رمضان اولادی در نشست خبری نهمین همایش بین المللی صنعت پتروشیمی گفت: در این همایش 112 شرکت کننده خارجی از 25 شرکت و 43 کشور حضور می یابند.
وی تعداد شرکت کنندگان داخلی این همایش را 840 نفر از 260 شرکت اعلام کرد و افزود: شرکت کنندگان خارجی از کشورهای آلمان، فرانسه، ایتالیا، هند، یونان، ژاپن، آفریقای جنوبی، عربستان، برزیل، چین، کره جنوبی، ترکیه، سوییس، انگلیس و سنگاپور هستند.
بسپار به نقل از نیپنا می نویسد، وی محورهای همایش را فناوری های نوین، فرصت های سرمایه گذاری، تاثیرات زیست محیطی صنعت پتروشیمی، مواد اولیه، آینده صنعت پتروشیمی در ایران و خاورمیانه، بحران اقتصادی جهانی، فرصت های توسعه صنایع مکمل و میانی و کاهش قیمت تمام شده محصولات پتروشیمی اعلام کرد و افزود: در همه دوره های گذشته شرکت ملی صنایع پتروشیمی برگزار کننده این همایش بود اما با تغییر نقش این شرکت، در این همایش شرکت های خصوصی که که صاحبان جدید این صنعت هستند هم در برگزاری این همایش هکاری می کنند و به همین علت نام مجموعه هایی مانند هلدینگ باختر، خط مرکز، بازرگانی پتروشیمی و صندوق بازنشستگی نفت هم به این مجموعه اضافه شده است.
وی همچنین به برگزاری یک کارگاه تخصصی در حاشیه این همایش اشاره کرد و افزود: برای نخستین بار و پس از برگزاری هشت دوره گذشته در این دوره همایش یک کارگاه تخصصی با محورهای مختلف آموزشی با حضور کارشناسان مجموعه ICIS سنگاپور در حاشیه این همایش برگزار خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت استفاده از توانمندی شرکت های داخلی در صنعت پتروشیمی به حضور چشمگیر صنایع داخلی در این دوره همایش اشاره کرد و گفت: این حضور قطعا هم برای ما و همه برای میهمانان خارجی ما معنادار است.
وی به برگزاری یک نمایشگاه جانبی در حاشیه این همایش دو روزه اشاره کرد و افزود: مساحت اختصاص یافته به این نمایشگاه امسال حدود 30 درصد افزایش یافته است.
مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به نقش موثر صنعت پتروشیمی در توسعه صنایع کشور افزود:‌ امروز پتروشیمی لوکوموتیو توسعه صنعتی ایران است و به همین علت لازم است این صنعت در کشور توسعه یابد و توسعه این صنعت می تواند حرکت اقتصاد و صنعت کشور را تسهیل کند.
وی شرایط ایران را از نظر تامین خوراک، آب و نیروی انسانی ماهر برای توسعه صنعت پتروشیمی بسیار مطلوب دانست و افزود: اکنون هدف کلی صنعت پتروشیمی دست یابی به اهداف چشم انداز بیست ساله کشور است.
مهندس اولادی اولویت شرکت ملی صنایع پتروشمی را در شرایط کنونی توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی در کشور دانست و افزود: با توجه به تغییر ماهیت شرکت ملی صنایع پتروشیمی از تصدیگری به یک مجموعه حاکمیتی-توسعه ای این شرکت بیشتر نقش سیاست گذاری و برنامه ریزی دارد و در همین راستا هم در سیاست‌ها و برنامه‌ها توسعه زنجیره ارزش را مد نظر قرار داده است.
اولادی از بازنگری برنامه 20 ساله پتروشیمی براساس توجه جدی به توسعه زنجیره ارزش خبر داد و افزود: در تدوین برنامه ششم توسعه صنعت پتروشیمی هم این موضوع مورد توجه جدی قراردادرد.
وی با اشاره به شرایط موجود بین المللی افزود: در این شرایط برگزاری این همایش می تواند به ارتباط با افراد و شرکت های تاثیرگذار صنایع پتروشیمی جهان کمک کند و زمینه ایجاد ارتباط بین بخش خصوصی ایران با صنایع پتروشیمی جهان را فراهم کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا