اخبار

پیشنهاد تشکیل انجمن بین المللی پتروشیمی در حاشیه IPF

بسپار به نقل از نیپنا می نویسد، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی هدف از تشکیل انجمن بین المللی صنعت پتروشیمی با حضور ذینفعان صنعت پتروشیمی جهان، اعم از تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان را مبادله فناوری های روزآمد، سیاست گذاری در تولید نوع محصولات پتروشیمی و ایجاد رقابت منطقی خواند.
عبدالحسین بیات امروز (یکشنبه اول خرداد) در نشست مطبوعاتی در حاشیه نهمین همایش بین المللی صنعت پتروشیمی تاکید کرد: اگرچه تصمیم داریم اهداف کلی این انجمن را در آینده بیشتر تشریح کنیم، اما می توانیم امیدوار باشیم که با پذیرش تشکیل آن از سوی تمام ذینفعان صنعت پتروشیمی، شرایط برد- برد برای همه ایجاد شود.
وی با تاکید بر این که تشکیل چنین انجمنی به دور از روابط سیاسی، نیازمند رابطه منطقی و مسالمت آمیز است، یادآورشد: این که محل استقرار این انجمن در کجا باشد، چندان مهم نیست و می توان آن را با تعاملات مثبت و همکاری های نزدیک در آینده مشخص کرد.
بیات با اشاره به مرکز GPCA به عنوان مرکزی مستقل در رابطه با صنایع پتروشیمی گفت: اهداف و برنامه هایی که برای انجمن بین المللی صنعت پتروشیمی پیشنهاد داده ایم، بسیار گسترده تر از مرکز GPCA است و پیش بینی می کنیم که با تشکیل این انجمن سیاست ها و برنامه های مرکز فعلی نیز در آن گنجانده شود.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی درباره شباهت فعالیت های انجمن بین المللی پتروشیمی با اوپک نیز تصریح کرد: اگرچه از نظر سیاست های کلان و اقدام های اجرایی، مشابهت هایی میان این دو سازمان وجود دارد، اما نباید از این نکته غافل شویم که حیطه فعالیت های صنعت پتروشیمی در سطح جهانی بسیار گسترده تر از اوپک است.
به گفته او شرکت ملی صنایع پتروشیمی به نمایندگی از دولت ایران، این طرح را در مجامع بین المللی مطرح می کند و تا روزی که این ایده جای خود را در مناسبات پیدا کند، آن را پیگیری خواهد کرد.
برگزاری نهمین همایش بین المللی صنعت پتروشیمی با هدف ایجاد فضای مناسب برای تبادل اطلاعات
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی هدف کلان برگزاری نهمین همایش بین المللی صنعت پتروشیمی در ایران را ایجاد فضای مناسب برای تبادل اطلاعات و کسب اطلاع از آخرین وضعیت صنعت پتروشیمی در منطقه و جهان خواند و افزود: طبق این هدف، محورها و برنامه های بسیاری در همایش مطرح شد.
به گفته بیات، بررسی فناوری های جدید صنعت پتروشیمی، بررسی چشم انداز تولید محصولات، معرفی فرصت های سرمایه گذاری، تاثیرات پتروشیمی بر محیط زیست، بررسی قیمت مواد اولیه در تولید پتروشیمی، بررسی بحران های اقتصادی و تاثیرات آن به روی صنعت پتروشیمی، بررسی شیوه ادغام طرح های پتروشیمی و پالایشگاهی و شیوه کاهش قیمت تمام شده محصولات را از جمله محورها و برنامه های همایش خواند.
وی با اشاره به عمر کوتاه فناوری در صنعت پتروشیمی گفت: فناوری های صنعت پتروشیمی متناسب با نیاز مصرف کنندگان به سرعت در حال تغییر است؛ از این رو کسب فناوری های جدید در این حوزه بسیار ضروری است، ضمن آن که عمر محصولات نیز کوتاه است و علاقه مندان به سرمایه گذاری در این حوزه باید بدانند که عرضه و تقاضا در این صنعت به سرعت در حال تغییر است.
گزارش این همایش را در بسپار بخوانید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا