اخبار

یادآوری: در هفتمین دوره جشنواره صنعت پلاستیک چه گذشت

بسپار می نویسد، دی ماه امسال هشتمین دوره جشنواره صنعت پلاستیک برگزار خواهد شد، در این مقاله نگاهی خواهیم داشت به اتفاقات هفتمین دوره جشنواره صنعت پلاستیک

هفتمین جشنواره صنعت پلاستیک، به شکوه سال های گذشته: خانه ای به وسعت خانواده صنعت پلاستیک
هفتمین جشنواره صنعت پلاستیک، به شکوه سال های گذشته:
خانه ای به وسعت خانواده صنعت پلاستیک

جشنواره صنعت پلاستیک روز دوم آذرماه با گردهمایی مدیران و تولیدکنندگان صنعت پلاستیک در سالن همایش های رایزن واقع در نیاوران به میزبانی انجمن صنایع همگن پلاستیک برگزار گردید. در این مراسم از واحدهای منتخب تولیدی و مدیران واحدهای فعال در صنعت پلاستیک، قدردانی به عمل آمد.
شرکت های صبوران پلیمر به مدیریت صبوری، وینوپلاستیک به مدیریت غیاثی و شفق دانا، به مدیریت قاسمی برگزیدگان این جشنواره در بخش واحد نمونه تولیدی بودند.

عیسی غریبی کلیبر، رییس هیات مدیره انجمن یاد شده، سخنران اول بود. وی ضمن تشکر از دست درکاران برگزاری جشنواره، به معرفی و سپاس از مدیرانی پرداخت که به گفته وی، در زمان تصدی آنها دست اندر کاران صنایع پلاستیک خاطره ایی خوب از آنها به یاد سپردند. به پنج نفر برگزیده این انجمن، لوح تقدیر اهدا شد.

مهندس احتیاطی
متولد 1327 مهندسی مکانیک از دانشگاه علم و صنعت، فوق لیسانس مدیریت دولتی از مرکز آموزش مدیریت دولتی، مدیر عامل شرکت کیمیای پارس خاور میانه، عضو هیات مدیره شرکت پلی آکریل اصفهان
غریبی علت انتخاب وی را مدیریت خوب، مسئولیت پذیری و جوابگویی به موقع به مدیران صنایع پلاستیک در زمان مدیریت بر شرکت بازرگانی پتروشیمی دانست.

مهندس ابویی مهریزی
متولد 1328 در استان یزد، دارای مدرک مهندسی شیمی با گرایش پتروشیمی از دانشگاه صنعتی اصفهان، دارای مدرک فوق لیسانس مهندسی صنایع با گرایش مدیریت صنایع از دانشگاه صنعتی شریف، سه بار انتخاب به عنوان مدیر کل نمونه و سرپرستی و مشارکت در تهیه بیش از 70 گزارش جامع تخصصی صنعتی و اقتصادی
غریبی در مورد وی نیز اظهار کرد: هر زمان که با ایشان تماس برقرار کردیم، مستقیما می توانستیم با او صحبت کنیم که در مقایسه با دیگر مدیران که اگر 10 مرتبه هم زنگ بزنیم و پیغام بگذاریم نمی توانیم با آنها صحبت کنیم، جا دارد از وی تشکر کنیم و از دیگر مدیران حال حاضر بخواهیم ایشان را به عنوان یک الگو قرار دهند.

مهندس احمد علی ساعت نیا
متولد 1331 دارای مدرک کارشناسی شیمی از دانشگاه تبریز و کارشناس ارشد مهندسی شیمی از انگلستان. سردبیر ماهنامه صنایع پلاستیک از سال 64.
غریبی در وصف ساعت نیا، او را مردی با شهامت دانست که با قلم خود با دوست و دشمن در افتاده و در نوشتن هم رعایت هیچکس را نمی کند، از جمله انتقادهایی که وی از آقای مهندس نعمت زاده داشتند.

مهندس نعمت زاده
وزیر کار، وزیر صنایع، مدیر عامل توانیر، مدیر عامل صنایع دفاع، مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مدیر عامل شرکت پالایش و پخش و … .
دیدگاه غریبی در خصوص نعمت زاده وزیر صنعت امروز
غریبی از دیدگاه انجمن صنایع همگن، وی را مردی دانست که در توسعه صنعت کشورخصوصا در بخش پتروشیمی و پالایشگاهی بسیار اثرگذار بوده است. غریبی همچنین، وجود انجمن ها را زاییده فکر وی دانست و خاطره ایی از زمان تصدی مهندس نعمت زاده بازگو کرد: ایشان برای پیشرفت صنایع تبدیلی از تولیدکنندگان این صنف خواسته بود، پیشنهادهای خود را مطرح کنند. خواسته صنف پلاستیک در 10 سر فصل از طرف مدیران مطرح شد و جناب آقای نعمت زاده با تمامی آنها موافقت کردند!
مهندس نعمت زاده نیز در سخنان کوتاه خود در این مراسم، از این که از طرف وزارت صنایع و معادن کسی حضور نیافته ابراز تاسف کرد و تاکید کرد که حتما مراتب گله مندی خود را به مهندس محرابیان، وزیر صنایع خواهد رساند.

دکتر میرزاده
وی در مراسم حضور نداشت و به همین دلیل سابقه فعالیت وی قرائت نشد، اما غریبی اعلام کرد که مطالعه سوابق علمی و مدیریتی دکتر میرزاده، وی را متحیر کرده است.

در ادامه جشنواره و در بخش های مختلف از 64 حامی خرید دفتر انجمن صنایع همگن پلاستیک نیز تقدیر به عمل آمد.

در ادامه این برنامه، گروه موسیقی آذری “آراز” به اجرای برنامه پرداختند که علیرغم اجرا به زبان آذری، با همراهی و استقبال حاضرین مواجه شد.

مهندس پور قاضی، قبل از شروع به سخنرانی خود نیز به کنایه به این مساله پرداخت و گفت: دعوت از این گروه موسیقی آذری نشان می دهد که آقای غریبی به هیچ وجه اهل تحمیل نظرات خود در انجمن نیستند!
پور قاضی هماهنگی بین هیات داوران را بر عهده داشت

پور قاضی در ادامه اظهار داشت: امسال در جشنواره هفتم انجمن صنایع همگن پلاستیک افتخار هماهنگی هیات داوران را بر عهده داشتم و در جلساتی که با اعضای 18 نفره هیات داوران برگزار شد تصمیم گرفتیم مبنای پرسش نامه ها را تغییر دهیم، به گونه ای که ما را به شکل بهتری به سمت انتخاب واحدهای نمونه سوق دهد. برگزاری جلسات تقریبا از نیمه تابستان آغاز شد و در مهر ماه شدت گرفت و نهایتا با انجام مصاحبه ها و بازدید از واحدهای صنعتی و جمع بندی نظرات به پایان رسید. فرایند داوری تا همین چند روز پیش ادامه داشت که این نشان دهنده ی کار دقیق و زیاد هیات داوری بوده است. در بخش مصاحبه ها که البته این بخش برای من جذاب ترین آن بود، کاندیدها بسیار پر نشاط و مشتاق شرکت داشتند و شاهد آن بودیم که همه ی این واحدها دارای گواهینامه های مختلف مدیریت و کیفیت بودند که تا چند سال پیش داشتن آنها توسط واحدهای معدودی امکانپذیر بود و به نوعی اخذ آنها یک افتخار ویژه به حساب می آمد. خیلی از واحدها نسبت به تجهیز آزمایشگاه های خود اقدام کرده بودند و کاهش مصرف انرژی را بعضا تا 30درصد در دستور کار خود قرار داده بودند. شاهد آن بودیم که واحد هایی وجود دارند که تا 350روز در سال کار می کنند و حتی دیگر فرصت گرفتن سفارش جدید هم ندارند!
طبق نظر هیات داوران، تصمیم گرفته شد که در 4 بخش جوایز به برگزیدگان جشنواره اهدا گردد که متاسفانه در بخش واحد نمونه سبز، که تشویق واحدهای فعال در امر بازیافت مواد پلاستیک را مدنظر داشته است، واحدی حایز شرایط برای دریافت این جایزه تشخیص داده نشد. وی ابراز امیدواری کرد که با توجه به اهمیت یافتن این موضوع در تمام دنیا از جمله پرداختن ویژه به آن در نمایشگاه K’2010 در دوره های بعدی جشنواره حتما واحدهای برتر در این حوزه شناخته و معرفی شوند.

اعضای هیات داوران به شرح زیر معرفی شدند:

دکتر نازکدست، دانشگاه صنعتی امیر کبیر
دکتر رضا باقری، دانشگاه صنعتی شریف
مهندس پور قاضی، نیرومند پلیمر
مهندس مهدویان، سازمان صنایع استان تهران
مهندس علی رضا کریمی، اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران
مهندس تبسم علیزادمنیر، مدیر مسوول و سردبیر مجله بسپار
خانم مهندس کیمیایی، وزارت صنایع و معادن، دفتر صنایع غیر فلزی
مهندس امید کوشکی، نوآوران بسپار
مهندس میربلوک، اندیشه برتر میران
مهندس بیژن امینی، صنایع ورق ایران
مهندس صادقی نکو، راهبر پلاستیک
مهندس کاظم ظهیری، ایران بورس
دکتر آرین قصری، فرنام بسپار
مهندس مصطفی خانی، بهینه پوشش جم
محمد رضا مونسان، شرکت فراورده های فلوئوری ایران
دکتر دفتری، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی
مهندس قاسم فدایی، بازرگانی پتروشیمی
بخش مدیران موفق

در بخش مدیران موفق، اعضای هیات داوران 9 نفر را شایسته دریافت لوح افتخار تشخیص دادند:

حاج سید جواد میرحیدری، شرکت پرشین صنعت بهارستان به دلیل 40 سال فعالیت در صنعت پلاستیک، بنیان گزاری هشت واحد تولیدی در این صنعت، تامین و راه اندازی شرکت پرشین صنعت بهارستان از سال 88، مشارکت در راه اندازی مرکز آموزش و پژوهش و مرکز آزمایشگاهی مدرن و آموزشگاه فنی و حرفه ای.

ناصر شادمهر، شرکت نوآوران آیدا پلاست، به دلیل موفقیت در تولید ورق ضدخراش و پارگی پلی کربنات و تولید ورق های ABS/TPU، بنیان گزاری شرکت هایی در زمینه های مختلف و داشتن صادرات به 15 کشور.

حمید شفایی، شرکت صنایع پلاستیک تک ظرف، به دلیل تولید ظروف یکبار مصرف با قیمت رقابتی و در اختیار داشتن سهم بزرگی از بازار تولید ظروف بسته بندی برای لبنیات، دارا بودن سیستم مدیریت کیفیت، دقت در تهیه گزارش ها و افزایش تولید و افزایش صادرات در سال 88 در مقایسه با سالهای قبل.

جعفر امامی، شرکت صنعتی دکاموند به دلیل راه اندازی ماشین های نساجی و تولید پارچه های چرم مصنوعی، خلاقیت و نوآوری در تولید محصولاتی که قبلا وارداتی بوده اند.

اکبر دادخواه، شرکت آریا مستربچ، به دلیل راه اندازی سایت جدید مستربچ در شهر صنعتی شمس آباد در سال 88، افزایش تولید تا دو بر ابر در این سال، بهبود محصولات تولیدی و تولید چند آلیاژ تولیدی جدید

محمد تقی قیاسی، شرکت کیمیاران، به دلیل موفقیت در تولید افزودنی ها و چسب های PVC، تجهیز آزمایشگاه اکردیته، راه اندازی مرکز آموزشی و افزایش تولید و صادرات

محمود مفیدی، شرکت گرانول معصوم به دلیل انجام فعالیت های مطالعاتی، خرید تجهیزات پیشرفته، تولید PVC با گرید پزشکی، کنترل میزان مونومر آزاد وینیل کلرید، دارا بودن تجهیزات آزمایشگاهی، فیزیکی و شیمیایی و آزمایشگاه میکروبیولوژی و اخذ گواهینامه های مرتبط.

مهندس موسوی، شرکت پتروشیمی جم به دلیل همکاری و پشتیبانی موثر از اجرای طرح های تحقیقاتی و تولید گریدهای جدید بدون استفاده از لیسانس شرکت خارجی.

حسین اخوان، شرکت نور ایستا پلاستیک، به دلیل مشارکت و مدیریت موفق حدود 20 شرکت، اقدام به تولید انواع محصولات از مواد کامپوزیت، توسعه ی شرکت و افزایش تولید قطعات با تکنولوژی جدید و کاهش ضایعات جانبی.

از دید هیات داوران طرح پژوهش برتر به دلیل تولید مواد پلی اتیلن ویژه تولید کیسه های با استحکام بالا به دکتر رضا راشدی، از پتروشیمی جم اهدا گردید.
انتخاب واحد نمونه صادراتی

و در نهایت در اصلی ترین بخش جشنواره، بدون انتخاب واحد نمونه صادراتی، به سه شرکت تندیس ویژه جشنواره به عنوان واحدهای نمونه تولیدی اعطا شد.

شرکت صبوران پلیمر به دلیل تمدید گواهینامه های فنی، انتخاب به عنوان سازنده برتر سایپا و ساپکو در سال 88، اخذ گواهی استاندارد از شرکت بهمن، کاهش قطعات برگشتی در حد قابل توجه و و انعقاد قرارداد انتقال تکنولوژی با شرکت فرانسوی.

شرکت وینو پلاستیک به دلیل تولید لوله های از سایز 20 میلیمتر تا یک متر، دارا بودن خطوط تولیدی مدرن، صادرات قوی، کنترل کیفیت مطلوب، دارا بودن آزمایشگاه اکردیته، داشتن واحد پژوهشی، فعالیت گسترده در سیستم مدیریت کیفی.

و شرکت شفق دانا به دلیل راه اندازی خط تولیدی مجموعه ی کامل قطعات آپشن محصولات ایران خودرو، دریافت گرید A ساپکو، امکان تولید قطعات خودرو به صورت انحصاری، دارا بودن تیم مدیریتی قوی.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا