اخبار

۴ پژوهشگاه جدید به پتروشیمی اضافه شدند

بسپار می نویسد، مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی ایران گفت: به منظور تقویت تولید محصولات پتروشیمی، چهار پژوهشگاه جدید به پتروشیمی اضافه شدند.


به گزارش خبرنگار مهر، عباس شعری مقدم پیش از ظهر امروز چهارشنبه در نوزدهمین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی اظهار کرد: با ابتکار وزیرنفت، طرحی را پیاده کرده ایم و با چهار دانشگاه و مرکز تحقیقاتی قرارداد بستیم و موسسات تحقیقاتی دائمی نیز ایجاد شد.

وی افزود: تفاهم نامه هایی را نیز بین دانشگاه ها و این موسسات تحقیقاتی بسته ای به گونه ای که مقرر شد هر دانشگاه باید روی یک فناوری خاص متمرکز شود.

شعری مقدم افزود: تمام هزینه های این تحقیقات را به صورت کامل پرداخت می کنیم و امکانات لازم را به آنها اختصاص می دهیم  و حتی درصورت لزوم از کمک مراکز تحقیقاتی خارج از کشور استفاده می کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور تصریح کرد: این قرادادها چهار دسته هستند که با هرکدام با ۱۰ دانشگاه مرتبط هستند.

شعری مقدم ادامه داد: متانون ها، اولفین ها و مشتقات پروپیلن ها از جمله مزیت های نسبی کشور ما هستند زیرا در کشور ما گاز فراوان وجود دارد درحالی که در عربستان نفت وجود دارد.

وی عنوان کرد: متالون ماده اولیه ۱۷ مورد از صنایع پایین دستی است به طوری که جدیدا با ابداعی روشی از متانل می توان پرواتانول و پروپیلن تولید می کنند و از پروپیلن  ۱۹ ماده برای استفاده در صنایع پایین دستی پتروشیمی بهره برداری می شود.

معاون وزیر نفت گفت: دانشگاه شیراز روی متانول کار می کند و دانشگاه تربیت مدرس روی اولیفن ها، پژوشگاه مهندسی شیمی روی پروپیلن و مشتقات آن و دانشگاه صنعتی امیرکبیر روی توسعه کاتالیست ها کار می کنند.

وی در خصوص نحوه انتخاب دانشگاه بیان کرد: این دانشگاه ها بر اساس توانمندی و امکانات انتخاب شدند و امکانات آنها مورد بازرسی وارزیابی کامل قرار گرفتند.

شعری مقدم در خصوص دانشگاه های همکار گفت: دانشگاه شیراز با دانشگاه شریف، رازی کرمانشاه و شهیدچمران، دانشگاه آزاد با دانشگاه علم و صنعت و پژوهشگاه پلیمر با پژوهشگاه مهندسی شیمی همکاری می کند.

وی اضافه کرد: فعلا برای شروع، قرارداد پنج ساله با آنها بسته ایم و شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور تمام امکانات و اطلاعات را به آنها می دهد. دانشگاه ها هم باید فضای لازم را برای استقرار موسسات فراهم کنند و استادان و دانشجویان را به آنها بدهند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور گفت: هزینه های این تحقیقات را خودمان می دهیم و دانشگاه باید در کنار صنعت طوری کار کند که صاحب لیسانس شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا