اخبار

1500 مورد تعرفه اصلاح می شوند

بسپار می نویسد، وزیر صنعت، معدن و تجارت از ارائه نظرات اصلاحی برای 1500 تعرفه خبر داد و گفت: این اصلاحیه در هفته جاری به دولت تقدیم می شود تا در صورت تصویب از اول سال آینده اعلام و اجرا شود.
به گزارش ایرنا، محمدرضا نعمت زاده در حاشیه چهل و ششمین نشست شورای گفت و گو و بخش خصوصی که با حضور علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی و ارسلان فتحی پور رییس کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: در این اصلاحیه میزان تعرفه برخی از موارد افزایش و میزان برخی دیگر تعدیل شده است.
وی اظهار داشت: در رابطه با بحث صرفه جویی ارزی باید تلاش کنیم در مرحله اول درآمد ارزی کشور را افزایش دهیم و همانطور که مقام معظم رهبری و مسوولان تاکید به توسعه صادرات غیرنفتی دارند این امر را در کشور برنامه ریزی و اجرایی کنیم.
وی ادامه داد: براساس آمار 10 ماهه بیش از 22 درصد افزایش صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته ایم، ضمن آنکه براساس ماده 102 قانون برنامه واردات از طریق اعمال تعرفه های مناسب و تعرفه های فنی امکانپذیر است.
وی گفت: همانطور که دولت سال گذشته اعلام کرد واردات کالاهای گروه 10 که کمتر مورد نیاز اصلی جامعه است با دو برابر سود بازرگانی وارد کشور شد.
وی ادامه داد: برهمین اساس دو تا سه درصد واردات کشور از گروه 10 انجام شده که این نشان می دهد این تصمیم گیری درست و صحیح بوده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به شرایط اقتصادی جهانی، تصریح کرد: با توجه به کاهش قیمت نفت محدویت هایی در برخی از موارد ایجاد شده به نحوی که با وجود رشد 22 درصدی آمار صادرات اما میزان صادرات به برخی از کشورها محدود شده ضمن آنکه شرایط امنیت در برخی از کشورهای همسایه نیز به این امر آسیب زده است.
نعمت زاده تصریح کرد: بعضی از صنعتگران نگران افزایش واردات هستند این در حالی است که براساس تصمیم گیری ها قرار است برخی از تعرفه ها اصلاح شود و برهمین اساس برای 1500 مورد تعرفه نظرات اصلاحی ارائه شده و در هفته جاری به دولت تقدیم می شود تا در صورت تصویب از ابتدای سال آینده اعمال شود.
وی تاکید کرد: برخی از تعرفه ها با افزایش مواجه و برخی تعرفه ها نیز برای جلوگیری از واردات غیررسمی پیشنهاد تعدیل برای آنها ارائه شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: درخصوص واردات برخی از کالاها به سمت ارز آزاد حرکت کردیم که پیشنهاداتی در این خصوص ارائه شده است.
وی با بیان آنکه با توجه به تفاوت ارز مبادله ای و آزاد گرایش به این است که از ارز مبادله ای برای واردات استفاده شود، تصریح کرد: بهتر است واردات کالاهای مصرفی بر مبنای ارز آزاد باشد تا صادرات رونق گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا