اخباراخبار ویژه

تا امروز چه کسانی از ایران در نمایشگاه چایناپلاس ChinaPlas2025 غرفه دارند؟

بسپار/ایران پلیمر چایناپلاس 2025 از تاریخ 26 الی 29 فروردین 1404 در مرکز نمایشگاهی شنجن بر پا خواهد شد. تا این لحظه شرکتهای هلدینگ خلیج فارس، پلیمرآریاساسول، ابهر پلیمر، نکوبهینه ماشین، پارساپلیمرشریف ثبت نام و غرفه گذاری خود را ثبت کرده اند.

این رویداد که دومین رویداد بزرگ و معتبر صنعت پلاستیک دنیا به شمار می رود و چندین هزار مشارکت کننده و بازدیدکننده را از سرتاسر نقاط جهان جذب می کند.

در دوره قبل شرکت های بسیاری از اتریش، فنلاند، هنگ کنگ، ایرلند، ژاپن، مالزی، کره، عربستان سعودی، سوئد، تایلند، آمریکا، بلژیک، جمهوری چک، فرانسه، هند، اسرائیل، اردن، هلند، ترکیه، سنگاپور، سوئیس، کانادا، امارات متحده عربی، ویتنام، دانمارک، آلمان، ایران، ایتالیا، ماکائو، عمان، روسیه، اسپانیا، تایوان و انگلیس در 15 سالن و در فضایی به مساحت بیش از 380 هزارمترمربع در این رویداد مشارکت کردند.

 

بیشتر بخوانید و یا اخبار مربوط به ادوار مختلف این نمایشگاه را با جستجوی “چایناپلاس” در همین وبسایت دنبال کنید. 

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با نمایندگی رسمی این رویداد در ایران، شرکت بیوتی اسکای تماس بگیرید.

02188190018
[email protected]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا