Evonik ظرفیت تولید شبکه ای کننده های متاکریلات را افزایش می دهد

گروه ترجمه و تولید محتوا در بسپار/ ایران پلیمر شرکت Evonik اعلام کرد که قصد دارد ظرفیت تولید شبکه ای کننده های متاکریلات خود را افزایش دهد. این منومر های متاکریلات با نام تجاری VISIOMER در بازار عرضه می شوند. تاکنون بخش Methacrylates Business Line (که بخشی از Performance Materials Segment می باشد) چندین میلیون یورو در سایت Mobile (Alabama, USA) سرمایه گذاری کرده است.
پیش بینی می شود این واحد جدید در سه ماهه سوم سال 2018 به بهره برداری برسد. به گفته Hans-Peter Hauck رئیس بخش Methacrylates Business Line با این سرمایه گذاری شرکت Evonik موقعیت خود را در بازار جهانی منومر های کاربردی بهبود خواهد بخشید.
همچنین Evonik قادر خواهد بود تا شبکه ای کننده های مورد نیاز مشتریان را از کارخانه های امریکا ، آلمان و چین تامین نماید. سرمایه گذاری در Mobile برای استحکام بخشیدن به موقعیت Evonik ادامه خواهد یافت و Evonik به دنبال بهترین سرمایه گذاران برای بخش متاکریلات خود می باشد. شبکه ای کننده های VISIOMER در کاربرد های مختلفی شامل رنگ ها و پوشش ها ، کامپوزیت ها و پلاستیک ها استفاده می شوند. استفاده از این شبکه ای کننده ها باعث بهبود مقاومت شیمیایی و سختی محصول نهایی می گردد.