اخبار

برگزارکننده نمایشگاه های پلاستیک و پوشش مشهد این بار تبریزپلاست و تبریزپینت را هم برگزار می کند

بسپار/ایران پلیمر بیست‌ودومین دوره نمایشگاه بین‌المللی تبریز پلاست همزمان با تبریز پینت ۱۴۰۴ از تاریخ ۲۵ تا ۲۸ آذرماه در نمایشگاه بین‌المللی تبریز (سالن شهریار) برگزار می‌شود. این رویداد به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گردهمایی‌های تخصصی صنعت پلاستیک، رنگ و رزین در شمال‌غرب کشور، فرصتی ارزشمند برای معرفی برندها، تبادل دانش فنی و توسعه همکاری‌های تجاری به شمار می‌آید. در اطلاعیه این نمایشگاه آمده که حوزه‌های گسترده‌ای را دربر می‌گیرد؛ از مواد اولیه لاستیک و پلاستیک، ظروف یک‌بار مصرف، ماشین‌آلات، مستربچ، کامپاند و گرانول تا پودرهای میکرونیزه، کربنات کلسیم، رنگ، رزین، تینر، چسب و دیگر مواد شیمیایی و صنایع وابسته.

نمایشگاه تبریز پلاست و تبریز پینت با حمایت و همکاری انجمن‌ها، اتحادیه‌ها و سازمان‌های مرتبط برگزار شده و میزبان فعالان صنعتی، تولیدکنندگان، تأمین‌کنندگان مواد اولیه و صاحبان برندهای معتبر داخلی و خارجی خواهد بود. بازدید از این نمایشگاه هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۱ برای علاقه‌مندان و متخصصان صنعت امکان‌پذیر است.

خبر خوب برای دست در کاران صنعت پلیمر این است که برگزارکننده نمایشگاه مشهدپلاست که تجربه و خروجی موفقی در برگزاری این نمایشگاه داشته (برترملل هیراد پارس)، این بار برگزاری نمایشگاه پلاستیک و رنگ و رزین تبریز را بر عهده گرفته و می توان انتظار داشت که تغییری جدی در شیوه برگزاری و جذب مخاطب در آن رخ دهد. 

علاقه‌مندان برای رزرو غرفه و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با خانم نیکوفکر به شماره ۰۹۱۵۵۰۹۱۰۸۵ تماس حاصل کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا