اخبار

اختصاصی بسپار از ایران پلاست/ گفت و گو با علی خرسندفر، مدیرعامل ماشین سازی شاهین: بی برنامگی در واردات هم واردکننده را آزرده خاطر کرده، هم مانع سازندگان برای رسیدن به ظرفیت کامل شده!  

بسپار/ ایران پلیمر ایران پلاست هجدهم از 18 تا 21 شهریورماه در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپاست. گفت و گوی همکاران این گروه رسانه ای را با برخی مشارکت کنندگان در نمایشگاه می خوانید.

 

علی خرسندفر به خبرنگار بسپار گفت: در این دوره از نمایشگاه ایران پلاست، ماشینهای تزریق ۱۳۰ تن سروموتور و۲۰۰ تن  اینورتردار را ارایه کرده ایم.

طراحی گیره و کالسکه ماشین جدید، زیبا، سبک و ایرودینامیک، با مقاومت بسیار بالاست.

 

وی ادامه داد: ظرفیت تولید ما بستگی به مقدار درخواست و نیاز همکاران تولیدکننده دارد. ما توان تولید ۱۵۰ دستگاه سبک و نیمه سنگین در سال را داریم. اما کشش واقعی بازار با توجه به واردات بی برنامه، کمتر است.

این بی برنامگی هم هم واردکنندگان را آزرده خاطر کرده و هم مانع رسیدن ما به ظرفیت تولید کامل شده است.

تا امروز صادرات مستقیم نداشته ایم، اما ماشینهای ما به طور غیرمستقیم به کشور های همسایه انتقال پیدا کرده اند.

 

علی خرسندفر در خصوص چالش ها و فرصت های صنعت ماشین سازی پلیمر کشور گفت: چالش اول به نظرم نبود تنوع محصولات و مواد اولیه هیدرولیکی، الکترونیکی و مکانیکی است که راه را روی نوآوری وخلاقیت می بندد. یعنی ما مجبوریم با مواد اولیه موجود خود را وقف دهیم که به معنی خلاقیت کمتر است.

فرصت هم به نظرم اصلا وجود ندارد و فعلا صنعت، دچار روزمرگی شده و متاسفانه شرایط بد است.

 

ایران پلیمر- پیشنهادهای شما برای سیاست گذاران و تصمیم سازان چیست؟

 

خرسندفر: پیشنهاد من به سیاست گذاران این است که NGOها را بیشتر در تصمیمات مشارکت بدهند. نیاز صنعت را از تولید کنندگان کوچک پرس وجو کنند چون تعدادشان از کارخانه های بزرگ بیشتر است و نیروی انسانی با تفکرات خاص و مبتکرانه در آنها وجود دارد. مقدار واردات مواد اولیه تولید ماشین الات، بیشتر از واردات ماشین الات کامل باشد.

 

ایران پلیمر- نمایشگاه های تخصصی چه اثری در توسعه بازار شما دارند؟

خرسندفر: نمایشگاه های تخصصی عالی ست. ویترین ماست. خانه و جایگاه ماست. ارتباط بین تولید کننده و نیاز محصولات درخواستی را برقرار و تکمیل می کند و باعث پیشرفت است. فضای رقابت وخلاقیت به وجود می آورد.

نقد من این است که برای نمایشگاه ها تاریخ مناسب انتخاب نمی شود. تصمیم از سوی دولتی ها اتخاذ می شود و نظر بخش خصوصی در آن لحاظ نمی شود. در این مورد باید از انجمن ها نظر خواهی کرد.

نکته دیگر این است که در دعوت از شرکتهای خارجی و تعدادشان هیچ ملاحظه ای برای تولید داخل ندارند و تا امروز کاملا بی برنامه و بدون راهبرد عمل شده است. فقط امیدوارم دولت مردان عاقلانه به فکر آینده فرزندان ایران باشند.

 

تشکر می کنم از شما که دلسوزو به فکر بازسازی صنعت پلیمر ایران هستید.

 

غرفه این شرکت در سالن 38 واقع شده است. 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا