اختصاصی بسپار/ گفت و گو با احمد رسول زاده، مدیر بخش فروش و خدمات پس از فروش شرکت پارس کنترل: خیلی ها از پتانسیل ساخت ایران در تجهیزات خطوط پلیمری خبر ندارند

بسپار/ایران پلیمر سیستم های PARSCONTROL برای استفاده در بسیاری از خطوط اکستروژن تک لایه یا چند لایه، ماشین های تولید فیلم، خطوط فیلم های ریخته گری، پروفیل لوله، خطوط تولید ورق و ماشین های کابل طراحی شده است.
شرکت ما تولید کننده سیستم های دوزینگ و تجهیزات مربوط به تولید کامپاند، مستربچ و فیلم های تک لایه و چند لایه است و به عبارتی تولید کننده تجهیزات اتوماسیون صنعتی به حساب می آییم.
تمامی صاحبان صنایع و یا کارشناسانی که درحوزه کامپاند و مستربچ فعالیت می کنند، در کنفرانس سالانه مستربچ و کامپاند گرد هم می آیند و نمایشگاه جانبی این کنفرانس موقعیت خوبی ست برای شناسایی راهکارهای نوین در فرآیند تولید و علاوه بر آن آشنایی در بخش تجهیزات مورد نظر تولید شده در بازار صورت می گیرد و شرکت هایی مانند ما به تولید محصولات با کیفیت تر کمک می کنند.
این دو روز موقعیتی فراهم آمد تا ما شناخت بهتری از درخواست های مشتریان تخصصی خود پیدا کنیم و همچنین با عملکرد آنها و دغدغه تولیدشان که کیفیت است، آشنایی بهتری به دست آوردیم. پس از شناخت شرکت های ارائه دهنده به کارشناسی تولیدشان می پردازیم و در آن راستا دستگاهی برای حل مشکل نصب خواهد شد تا بتوانند بهترین بهره وری در تولید را داشته باشند.
دنیای امروز، دنیای تکنولوژی ست، در صنعت پلیمر نیز این امر نمود پیدا کرده. شرکت ما در تولید دستگاه های دوزینگ و IBC و سایر تجهیزات توانسته با بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا از شرکت های مطرح در همین زمینه دست به تولید دستگاه های خود بزند. در حال حاضر یکی از نیازهای مهم صنعت، دقت و یکنواخت کارکردن تمامی قطعات دستگاه است تا بتواند تاثیر چشمگیری در خروجی کار دستگاه داشته باشد. موضوع دیگر این است که بتواند همیشه بروز باشد تا نیاز تولید کنندگان را مرتفع کند. به طور مثال کنترل از راه دور دستگاه ها و نرم افزارهای تعبیه شده، در صورت بروز نقص، این امکان را به شرکت سازنده می دهد تا سریعا مشکلات را مرتفع کند. به صورت کلی سعی بر این داریم از هوش مصنوعی برای برنامه نویسی و دقیق تر کردن تجهیزات خود و در نهایت خطوط تولیدی استفاده کنیم.
یکی از چالش های موجود در صنعت پلیمر و کامپاند، عدم اطلاع برخی صنایع از ظرفیت های موجود در کشور است. متاسفانه برخی واقعا اطلاعی از امکانات و تجهیزات تولید شده در ایران ندارند. مورد بعدی میزان نرخ ارز است. ارز نیمایی بسیار دیر به دست شرکت ها می رسد و این موضوع سبب ضرر شرکت ها شده است. فرآیند های خرید و نصب و همینطور راه اندازی خطوط را با مشکل مواجه می کند.
هر چقدر حمایت ها از سمت دولت نسبت به انجمن ها و تشکل ها بیشتر باشد، صنایع پشت انجمن ها به همان میزان می توانند با ظرفیت های بیشتری پذیرای همایش ها و یا حتی ظرفیت تولیدشان باشند. ما در شرایطی هستیم که هر چقدر انتقال تجربه تولید صورت بگیرد، کیفیت تولید بالا رفته و به همان میزان در بحث صادرات امکان پیشرفت وجود خواهد داشت.
(ادامه دارد …)
متن کامل این گفت و گو را در شماره 259 ماهنامه بسپار که در نیمه اردیبهشت ماه 1403 منتشر شده است، می خوانید.
در صورت تمایل به دریافت نسخه نمونه رایگان و یا دریافت اشتراک با شماره های ۰۲۱۷۷۵۲۳۵۵۳ و ۰۲۱۷۷۵۳۳۱۵۸ داخلی ۳ سرکار خانم ارشاد تماس بگیرید. نسخه الکترونیک این شماره از طریق طاقچه و فیدیبو قابل دسترسی است.