اختصاصی بسپار/ گفت و گو با حسن تهرانی، مدیرعامل شرکت آروین رنگ: پتروشیمی ها دست از سودجویی بردارند

بسپار/ایران پلیمر آروین رنگ فعالیت تولید خود را در سال 1361 در منطقه شادآباد تهران با تولید تینر فوری، تینر روغنی و الیف و روغن جلا و ضدزنگ آغاز کرده است. حسن تهرانی، مدیرعامل این شرکت به خبرنگار بسپار می گوید: مجموعه ما به عنوان اولین تولید کننده ضدزنگ استاندارد شناخته شده است. هرچند که اصولا این فرآورده یک محصول کم اهمیت به شمار می رود ولی اعتقاد ما بر این بود که ضدزنگ بر روی سطوح فلزی اعمال میشود که اساس زیر ساخت یک بنای فلزی است و باید دارای ویژگی های حفاظتی بسیار بالایی باشد تا از پوسیدگی و خورده شدن آن جلوگیری کند. به همین دلیل ما تلاش کردیم که در تولید این فراورده از بهترین مواد اولیه و بالاترین درصد رزین جامد استفاده کنیم و البته در تولید سایر آسترها هم این روش را دنبال میکنیم.
ما در کنار تولید ضدزنگ و آسترها (که به دلیل تقاضای زیاد به عنوان محور اصلی تولید ما محسوب میشوند) رنگهای روغنی ساختمانی براق و نیم براق و جلای آلکیدی را با کیفیت مطلوب و بهره گیری از مرغوب ترین مواد اولیه تولید و عرضه می کنیم و محصولات ما توسط مراکز پخش استان خراسان رضوی به کشورهای آسیای میانه و افغانستان صادر میشوند. ضمنا طی چند سال اخیر به منظور جلوگیری از آلایندگی سرب و بنزن در تولید محصولات خود آنها را حذف کردیم تا در بهبود سلامت محیط زیست و مصرف کنندگان قدمی برداشته باشیم.
بسپار- در سالهای اخیر فناوری در صنعت رنگهای ساختمانی به چه سمتی بوده؟ شما چقدر همسو بوده اید؟
تهرانی:در سالهای اخیر تولید رنگ های پایه آب که عاری از آلایندگی و آسیب های زیست محیطی ست در حال گسترش هستند. هرچند که ذائقه مصرف کنندگان هنوز معطوف به مصرف رنگ های روغنی بر روی سطوح منازل است که به لحاظ ماندگاری سال های زیادی نیاز به رنگ آمیزی مجدد ندارند و به راحتی قابل شستشو هستند و تغییر حالت نمیدهند.
در صورتیکه رنگهای پایه آب بعد از یکی دو بار شستشو شفافیت خود را روی سطوح از دست میدهد.
در کشورهای پیشرفته که فقط رنگهای پایه آب مصرف میشود، هر ساله توسط خود خانوادهها به وسیله غلتک رنگ آمیزی مجدد انجام می شود و با تنوع رنگهای مختلف منازل خود را از یک نواختی خارج کرده و هزینههای اجرای آن را نیز صرفه جویی میکنند.
بسپار- آیا تحریم ها و شرایط فعلی اقتصادی روی فعالیت شما تاثیر گذاشته است؟
تهرانی: بدیهی ست که به علت تحریم های ظالمانه غرب علیه ملت ایران همواره با عدم امکان تهیه مواد اولیه مرغوب از منابع معتبر و به دنبال نوسانات ارزی با افزایش مداوم قیمت مواد اولیه خارجی روبرو هستیم. لذا مجبور به تهیه مواد اولیه چینی یا هندی میشویم که به لحاظ کیفیت به هیچ وجه قابل مقایسه با مواد مشابه اروپایی نیستند و در واقع این هنر تولید کننده است که به سختی با استفاده از این مواد، محصولات استاندارد و قابل مصرف تولید می کند.
علاوه بر این متاسفانه در این چند سال به دلیل شرایط رکود تورمی، واحد های تولیدی آسیبهای فراوانی متحمل شدهاند.
بسپار- انتظار شما از سیاست گذار چیست؟
(ادامه دارد …)
متن کامل این گفت و گو را در شماره 261دوماهنامه پوشرنگ از گروه مجلات بسپار که در پایان تیرماه 1403 منتشر شده است، می خوانید.
در صورت تمایل به دریافت نسخه نمونه رایگان و یا دریافت اشتراک با شماره های ۰۲۱۷۷۵۲۳۵۵۳ و ۰۲۱۷۷۵۳۳۱۵۸ داخلی ۳ سرکار خانم ارشاد تماس بگیرید. نسخه الکترونیک این شماره از طریق طاقچه و فیدیبو قابل دسترسی است.