اختصاصی بسپار/ گفت و گو با محمد حاجیان، مدیرعامل شرکت بشیر پلیمر آرین (پلیمکس): شرایط دولت برای تامین ارز مطلوب نیست

بسپار/ایران پلیمر شرکت بشیر پلیمر آرین یک شرکت بازرگانی و خدمات مشاوره در صنعت پلیمر است. اهم فعالیت های این شرکت شامل : واردات انواع مواد افزودنی های پلیمری و ارایه پروفرما از شرکت های معتبر خارجی، خرید و فروش انواع مواد و افزودنی های پلیمری و ارایه مشاوره تامین و فرمولاسیون و انتخاب ماشین آلات صنعتی صنایع پلیمری است.
حاجیان: شرکت ما از همکاری مهندسین پلیمر، شیمی و بازرگانی بهره می برد و هدف ما تامین مواد اولیه پلیمری و شیمیایی از منابع معتبر خارجی است. صنایع هدف ما هم صنایع پایین دستی پتروشیمی هستند.
سالهای گذشته نمایشگاه های تخصصی به شکل عمومی تری برگزار می شدند اما با توسعه صنعت مستربچ و کامپاند این نمایشگاه (همزمان با کنفرانس مستربچ و کامپاند) به صورت تخصصی تری برگزار شد که طیف گسترده ای از صنعتگران کنار یکدیگر قرار می گیرند. امروزه با وجود همایش های بین المللی فضای فوق تخصصی به وجود آمده که بیشتر رنگ و بوی کاربردی دارد تا ارائه ای صرف از آخرین دستاورد ها و تکنولوژی های موجود در دنیا. علاوه بر بعد علمی، نمایشگاه های جانبی بسیار کمک می کند به اینکه افراد بازدید کننده، کالاهای تخصصی تر در حوزه مستربچ و کامپاند را از نزدیک ببینند. این نوع نمایشگاه شیوه بهتری نسبت به نمایشگاه هایی مانند ایران پلاست است چرا که به شکل عمیق تری، ارتباط بین تولیدکننده و مشتری را شکل می دهد.
در این دوره از کنفرانس با نشکیل میزهای کاری و پرسش و پاسخ استادان حاضر، ارتباط میان شرکت کنندگان و ارایه کنندگان به صورت دو طرفه برقرار شده بود. در خیلی از همایش ها ما شاهد متکلم وحده بودن فرد ارائه دهنده هستیم اما حسن این همایش ارتباط دو سویه ای بود که جریان داشت. موضوع بعدی برنامه ریزی همایش بود که تمامی افراد حاضر در این صنعت به یک میزان حق حضور داشتند چه دانشجویان چه صنعتگران و چه بخش دولتی که در کنار یکدیگر قرار گرفتند.
در ایران شرایط اقتصادی با شرایط سیاسی ادغام شده و تحولات منطقه تاثیر زیادی بر روی شرایط اقتصادی کشور گذاشته. شرایط دولت برای تامین ارز مطلوب نیست و این پیچیدگی ها به صورت کلی به شبکه تامین کالا صدمه می زند. امروزه افراد صنعتی درگیر مشکلات عدیده ای مانند مشکلات تامین ارز، مالیات، چک های برگشتی و … هستند که تماما باعث کندی روند تولید و توزیع است.
اگر بشود در بعد علمی وجهه بین المللی کنفرانس را قوی تر کنیم، خیلی از جهت بار علمی برای ما بهتر خواهد بود. خوب است که با دستاوردهای خارج کشور آشنا شویم و در ادامه کنفرانس فرصت خوبی ست که علاوه بر بخش های صنعتی و تولیدی، نگاهی به بخش بازرگانی و مشکلات آن انداخته بشود.
هیچ چیزی در اقتصاد ما به اندازه ثبات برای تولیدکننده و شرکت های بازرگانی، امنیت نخواهد آورد. متاسفانه تصمیم گیری ها عمدتا بدون طرح و برنامه، اجرایی می شود و این عدم ثبات در فرآیند ها ضربه های جبران ناشدنی به صنعت می زند. امنیت در حوزه کسب و کار فقط به بخش انتظامی خلاصه نمی شود بلکه در تمامی زمینه ها و ابعاد باید مورد توجه قرار بگیرد.
(ادامه دارد …)
متن کامل این گفت و گو را در شماره 259 ماهنامه بسپار که در نیمه اردیبهشت ماه 1402 منتشر شده است، می خوانید.
در صورت تمایل به دریافت نسخه نمونه رایگان و یا دریافت اشتراک با شماره های ۰۲۱۷۷۵۲۳۵۵۳ و ۰۲۱۷۷۵۳۳۱۵۸ داخلی ۳ سرکار خانم ارشاد تماس بگیرید. نسخه الکترونیک این شماره از طریق طاقچه و فیدیبو قابل دسترسی است.