اخباراخبار ویژه

اعلام حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از حضور شرکت های دانش‌بنیان‌ در نمایشگاه K2025

بسپار/ایران پلیمر با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، یک هیات تجاری و فناوری متشکل از شرکت‌های دانش‌بنیان برای بازدید و آشنایی با آخرین دستاوردهای حوزه پلاستیک و لاستیک جهان، عازم نمایشگاه K2025 آلمان خواهند شد.

نمایشگاه بین‌المللی پلاستیک و لاستیک آلمان (K2025) که مهم‌ترین رویداد در حوزه پلاستیک در دنیا محسوب می‌شود، از ۱۶ تا ۲۳ مهر ۱۴۰۴ در مرکز نمایشگاهی شهر دوسلدورف آلمان برگزار خواهد شد.

با هدف آشنایی با آخرین دستاوردهای حوزه لاستیک و پلاستیک، کمک به بازاریابی محصولات دانش‌بنیان در بازارهای بین‌المللی و رایزنی با شرکت‌های خارجی فعال در این حوزه، یک هیات تجاری و فناوری متشکل از شرکت‌های دانش‌بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، به نمایشگاه K۲۰۲۵ آلمان اعزام خواهد شد.

شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه لاستیک و پلاستیک که متقاضی حضور در قالب این هیات تجاری و فناوری هستند، تا روز سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ فرصت دارند درخواست خود را در سامانه غزال به نشانی Ghazal.inif.ir ثبت و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌ ۰۲۱۸۸۴۸۶۷۵۶ تماس بگیرند.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، یکی از خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای کمک به توسعه بازار صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، حمایت از حضور دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه‌های معتبر داخلی و بین‌المللی به صورت حضور مستقل یا برپایی پاویون و همچنین، حمایت از اعزام هیات‎‌های تجاری و فناوری ایرانی (شرکت‌های دانش‌بنیان) و پذیرش هیات‌های تجاری و فناوری خارجی است.

ایسنا 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا