در گروه صنعتی بارز چه می گذرد؟ چهارمین مدیر پس از “عباسی ابیانه” در طول سه سال!

بسپار/ایران پلیمر سرانجام پس از گذشت یکماه از استعفای مدیرعامل گروه صنعتی بارز، «هلدینگ تاپیکو» به عنوان سازمان بالادستی بارز و زیرمجموعه شستا سرپرست این گروه صنعتی را مشخص کرد.
بر اساس حکم تاپیکو محمد امیری که پیش از این معاونت مالی گروه صنعتی بارز را برعهده داشت به عنوان سرپرست گروه صنعتی بارز تعیین شده است. طاهر یوسفی نیز با حکم تاپیکو سرپرستی بارز کردستان را عهدهدار شد تا بزرگترین تایرساز کشور پس از یکماه بلاتکلیفی مدیریتی توسط سرپرست اداره شود.
پس از مهندس عباس عباسی ابیانه، مردی که گروه صنعتی بارز را به مدت 30 سال رهبری کرد (و تایر بارز را از ایده ای بر روی کاغذ به مجموعه ای با بیش از یکصدهزارتن ظرفیت تولید واقعی با فروشی معادل یک هزار میلیارد تومان در سال رسانید.)، این گروه دیگر روی ثبات به خود ندیده و در طول سه سال این چهارمین بار است که مدیر جدیدی برای آن انتخاب می شود. بسیاری از مدیران این مجموعه و کارشناسان ارشد آن را ترک کرده اند و متاسفانه یکی از بزرگترین تایرسازی های کشور روزگار خوبی ندارد.