اخباراخبار ویژه

اختصاصی ایران پلاست/ گفت و گوی بسپار با حامد تمدن، عضو هیئت مدیره اکسون پلیمر: رونمایی از مجموعه جدید رنگ های پاستیلی در ایران پلاست

بسپار/ ایران پلیمر در نوزدهمین دوره نمایشگاه ایران پلاست حامد تمدن، عضو هیئت مدیره اکسون پلیمر به خبرنگار بسپار گفت: فعالیت ما در زمینه تولید مستربچ‌های رنگی، کامپاندهای تخصصی و صادراتی، و همچنین افزودنی‌های صنعت پلیمر است. یکی از وجه تمایزهای ما نسبت به رقبا، کامل بودن سبد محصولاتمان با توجه به سلایق مشتری است، به این معنا که در هر رنج قیمت و با هر سطح کیفیتی که مشتری اعلام کند، ما قادر هستیم محصول مورد نیاز او را تولید کنیم.

برای این دوره ایران‌پلاست ما از مجموعه‌ای از رنگ‌های پاستیلی جدید رونمایی کردیم که بیشتر برای صنف لوازم خانگی کاربرد دارد. در کنار آن، چند رنگ فلورسنت و همچنین ۵ رنگ مخصوص نایلون هم تولید شده که کیفیت بسیار بالایی در کار مشتریان عزیز خواهد داشت.

 

بسپار_ به ایران پلاست در معرفی توانمندی های صنعت پلیمر در کشور و در عرصه بین المللی از 1 تا 10 چه نمره ای می دهید؟ آیا این نمایشگاه در حال توسعه است یا خیر؟ دلایل شما چیست؟ چه باید کرد؟

تمدن: با توجه به جریانات جنگی که در کشورمان داشتیم، ممکن است شرایط نمایشگاه کمی تحت تاثیر قرار گرفته باشد و بازدیدکنندگان خارجی کمتر شده باشند. از طرفی، زمان نمایشگاه با تعطیلات آخر هفته هم‌زمان شده و این موضوع می‌تواند روی میزان بازدیدها تأثیر بگذارد و تا حدی آن را کاهش دهد. اما در مجموع، اگر بخواهم نمایشگاه ایران‌پلاست را طی سال‌های گذشته رتبه‌بندی کنم و به آن نمره دهم، باید بگویم اگر زمان برگزاری آن هر دو سال یک‌بار باشد، می‌تواند جذاب‌تر، مفیدتر و با آورده‌های بیشتری همراه باشد. چراکه در مدت زمان یک‌سال، فاصله زمانی تا نمایشگاه بعدی کمی کوتاه است. با این حال، ایران‌پلاست معتبرترین نمایشگاه صنعت پلیمر در کشور است که جنبه بین‌المللی هم دارد. درنهایت اگر بخواهم نمره کلی بدهم، طی تمام این سال‌ها عدد ۸ را به این نمایشگاه اختصاص می‌دهم.


بسپار-
برای مدیریت چالش های صنعت پلیمر از جمله ناترازی ها، تامین مالی و هزارتوی تخصیص ارز و ایفای تعهد ارزی و … چه راهکارهایی داشته اید؟ نقش دولت را چه می دانید و چه پیشنهادهای برای بخش دولتی دارید؟

تمدن: یکی از ناترازی‌های اصلی ما در حال حاضر، ناترازی انرژی و برق است. متأسفانه با توجه به قطعی‌های برق و روندی که شاهد آن هستیم، تولید اکثر کارخانجات به نصف رسیده و ضایعاتشان افزایش یافته است. ما برای مدیریت این موضوع، تعدادی ژنراتورهای برق در کارخانه مستقر کردیم تا بتوانیم بخشی از این مشکل را برطرف کنیم، هرچند که این راهکار هم سختی‌ها و هزینه‌های خاص خودش را دارد.

برای چالش‌های دیگر، سعی کردیم منابع تأمین مواد اولیه‌مان را متنوع کنیم و در زمینه ناترازی‌های مالی نیز شبکه‌ای از تأمین‌کنندگان داخلی و خارجی ایجاد کنیم تا کار را به بهترین نحو پیش ببریم. همچنین در بخش مواد اولیه، بهینه‌سازی‌هایی انجام دادیم تا میزان ضایعات را به حداقل برسانیم. در مورد نقش دولت، باید بگویم که نیازمند یک سیاست‌گذاری ارزی شفاف، پایدار و قابل بررسی هستیم. اگر دولت بتواند در زمینه حذف چند نرخی بودن ارز و تسهیل شرایط واردات و صادرات کمک کند، بسیار مؤثر خواهد بود.

از دیگر راهکارهایی که دولت می‌تواند دنبال کند، تخصیص بهینه خوراک و مواد اولیه و کشف قیمت‌های واقعی آن‌هاست. به‌گونه‌ای که دست دلالان کوتاه شود تا افزایش‌های هیجانی قیمت در بازار مواد اولیه کنترل گردد.همچنین یکی دیگر از اقداماتی که دولت می‌تواند انجام دهد، تسهیل شرایط مالی برای تولیدکنندگان و ایجاد مشوق‌های صادراتی برای شرکت‌های صادرکننده است تا مسیر توسعه پایدار هموارتر شود.

نمایشگاه ایران پلاست نوزدهم از 17 تا 20 شهریور 1404 در محل دایمی نمایشگاه های تهران برپاست. غرفه گروه رسانه ای بسپار در ورودی سالن خلیج فارس (همکف 44) پذیرای علاقه مندان و مخاطبان است. 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا