اختصاصی ایران پلیمر از نهمین دوره کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاند/ دکتر رضا توفیقی، دبیر انجمن کنفرانس مستربچ و کامپاند های پلیمری:در این دوره از کنفرانس به محیط اقتصاد کلان بیشتر توجه شده است

بسپار/ ایران پلیمر کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری نهمین دوره خود را در روزهای 28 و 29 بهمن ماه در هتل المپیک تهران برگزار می کند.
گفت و گوی خبرنگار ایران پلیمر با دکتر رضا توفیقی، دبیر انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند را در ادامه می خوانید:
بسپار- نهمین دوره کنفرانس مستربچ و کامپاندهای پلیمری به زودی برگزار خواهد شد. آقای دکتر توفیقی، بفرمایید در این دوره شاهد چه نوآوری هایی در برگزاری و چه ویژگی هایی نسبت به ادوار گذشته خواهیم بود؟ (نشست های اقتصادی، ایده بازار و …)
توفیقی: همانطور که می دانید روزهای 28 و 29 ام بهمن ماه سال جاری، کنفرانس نهم در محل هتل المپیک برگزار خواهد شد و ما خوشحالیم که کنفرانس امسال به لحاظ محتوای ارائه شده و برنامه های جنبی، تغییراتی را نسبت به دوره های گذشته دارد که می توان گفت جزو نوآوری هاییست که با آن رو به رو هستیم.
از مهم ترین نوآوری ها، توجه بیشتر به محیط اقتصاد کلان در فضای بین المللی کسب و کار صنعت است. چرا که هر فعالیت اقتصادی در بستر محیط کلان اقتصاد ملی و بین المللی شکل می گیرد و ادامه پیدا می کند که ما امسال تلاش کردیم در مقایسه بیشتری با گذشته، به تبیین فضای کسب و کار بپردازیم تا مخاطبین بهتر بتوانند آینده را پیش بینی کنند و تصمیمات، با خطای کمتری مواجه بشود.
بسپار- انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند از برگزاری این رویداد تحقق چه اهدافی را دنبال می کند؟ خصوصا در این دوره تمرکز بر چه مواردی خواهد بود؟
توفیقی: در کنار تغییراتی که در کنداکتور برنامه و جزئیات محتوایی برنامه پیش بینی شد، در جنب کنفرانس، برنامه ای را تحت عنوان ایده بازار تدارک دیدیم. تلاش کردیم با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در قالب یک کار مشترک، فراخوانی را از حدود یک ماه گذشته اعلام کنیم تا افرادی که در این صنعت صاحب ایده، اختراع و یا مطالب نوآورانه ای هستند، فرصت این را پیدا کنند تا ایده خود را با سرمایه گذاران به اشتراک بگذارند. امیدوار هستیم که تعدادی از ایده ها فرصت جذب سرمایه مناسب را داشته باشند و برای آینده کشور و آینده صنعت مفید باشند.
در کنار موضوع ایده بازار ما بحث نمایشگاه جنبی کنفرانس را داریم که در این نمایشگاه 17 شرکت برتر صنعت مستربچ و کامپاند، آخرین دستاورد ها و فعالیت هایی که در طول یکسال گذشته انجام دادند را به نمایش می گذارند و امیدواریم نمایشگاه امسال در مقایسه با سال گذشته، از جذابیت کافی برخوردار باشد.
بسپار- فرصت های این دوره را برای مخاطبان و حاضرین در کنفرانس چه می دانید و پیام دعوت شما برای مخاطبین چیست؟
توفیقی: کنفرانس امسال، این فرصت را پیش روی مخاطبین قرار می دهد که آخرین یافته های علمی و تحقیقاتی به دست آمده در صنعت را توسط سخنرانان تخصصی در حوزه کامپاند و پلیمر، دریافت کنند و همانطور که قبلا اشاره کردم، توجه بیشتری به بحث های محیط کلان اقتصادی کشور خواهیم داشت.
بسپار- در جایگاه دبیر انجمن بفرمایید برنامه های آینده انجمن چه خواهد بود؟
توفیقی: به عنوان دبیر انجمن، برنامه های آینده انجمن به دو ماموریت اصلی می انجامد. ابتدا ماموریت حمایتی و دوم توانمند سازی است. ما در ماموریت حمایتی، وظیفه داریم مسائل و مشکلات صنعت را بشناسیم، دسته بندی و اولویت بندی کنیم و براساس الویت ها، مسائل و مشکلات را کاهش دهیم و یا مرتفع کنیم.
آنچه که مربوط است به نهاد های حاکمیتی را پیش ببریم و دیگر مسائل مربوط به بخش فنی و تخصصی را با دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات تحقیقاتی در میان بگذاریم تا راه حل های مناسب را پیدا کنیم.
محور دوم فعالیت انجمن از دید ما این است که باور داریم بیشترین دستاور را در حوزه توانمند سازی از طریق آموزش به دست می آوریم و به روش های مختلف تلاش می کنیم، نیاز های آموزشی و اطلاع رسانی مخاطبین و اعضا را شناسایی و بر مبنای آن، آموزش ها را برنامه ریزی کنیم، از ظرفیت اساتید مختلف استفاده کنیم، با دانشگاه ها و موسسات آموزشی در حوزه صنعت پلیمر و همینطور زمینه های اقتصادی و بازرگانی، ارتباط و همکاری های خود را توسعه بدهیم. امیدداریم در این زمنیه گام های بهتر و بیشتری را نسبت به دوره های قبل برداریم.
در پایان، امیدواریم با برگزاری این کنفرانس و دیگر برنامه هایی که انجمن در دستور کار دارد بتواند وظیفه ذاتی و دلیل وجودی خود را که کمک به اعضا در جهت موفقیت بیشتر آنهاست به درستی انجام داده و موجبات رضایت آنها را فراهم کنیم.