اخبار

اختصاصی بسپار از ایران پلاست/ گفت و گو با حمیدرضا حسین خان، مدیرعامل پرسا صنعت پلیمر: طراحی و ساخت یک شبکه پویا در زمینه تامین و فروش محصولات پلیمری و لاستیکی را دنبال می کنیم  

بسپار/ ایران پلیمر ایران پلاست هجدهم از 18 تا 21 شهریورماه در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپاست. گفت و گوی همکاران این گروه رسانه ای را با برخی مشارکت کنندگان در نمایشگاه می خوانید.

حمیدرضا حسین خان در پاسخ به سوال خبرنگار بسپار گفت: شرکت ما با برند تجاری پلی تیز از با تکیه بر تجربه های تولیدی و وارداتی خود، خدماتی در زمینه های مختلفی همچون تامین انواع مواد و افزودنی های پلیمری و لاستیکی، کامپاند، مستربچ، TPE، TPR، ایمپکت مدیفایر و همچنین مشاوره فنی و تخصصی به صنایع هدف را به عهده دارد.

تا زمانی که تولیدکنندگان مواد و افزودنی های پلیمری با چالش های فروش و بازاریابی محصولات خود روبه رو هستند، پلی تیز با  استفاده از تیم متمرکز و تخصصی خود سعی در برطرف کردن این چالش دارد تا تولیدکنندگان با تمرکز بیشتر و آسودگی خاطر بالاتر اقدام به تولید مواد و محصولات خود داشته باشند. شعار ما “پلی به سوی خدمات نوین” است یعنی ما پلی مستحکم بین تامین کننده و مشتری خواهیم بود تا هم تامین کننده و هم مشتریان با این بازار پر نوسان، خیالی راحت در مورد تامین مواد و محصولات خود داشته باشند.

 

وی در ادامه افزود: طی بررسی های صورت گرفته در زنجیره تامین و ارزش صنایع پایین دستی پتروشیمی و نیاز سنجی مشتریان، سعی بر خلق ایجاد ارزش در این زمینه داشته ایم که به عنوان مثال طراحی و ساخت یک شبکه پویا در زمینه تامین و فروش محصولات پلیمری و لاستیکی در قالب ایجاد یک ایکامرس است که در آینده نزدیک از آن رونمایی خواهیم کرد تا بتوانیم سرعت، سهولت و از همه مهم تر اطمینان از خرید را در شبکه های فروش B2B و B2C به وجود بیاوریم. چیزی که در دنیا مرسوم است و در ایران به آن توجهی نشده.

البته این نوع فناوری و نوآوری در حوزه حکمرانی دولتی در قالب سامانه جامع تجارت و سامانه جامع انبار ها شکل گرفته و منجر به شکل گیری نظم در حوزه های پتروشیمی شده است.

 

حسین خان چالش و فرصت های صنعت پلیمر را نیز اینگونه تعریف کرد: اگر چالش ناترازی انرژی، عدم تامین ارز مورد نیاز برای واردکنندگان و عدم هماهنگی بخش خصوصی و بخش دولتی را برای صاحبان سرمایه و بنیان گذاران تولید دغدغه می دانم.

صنایع پلیمری به دلیل ویژگی منحصر به فرد پلیمر ها کاربرد گسترده ای در صنایع مختلف دارند. سه فرصتی که در تولید صنایع پلیمری می شود نام برد، تولید محصولات زیست تخریب پذیر، پلیمر های مهندی پیشرفته و بازیافت و بازفراوری پلیمر ها است. این فرصت ها می توانند به توسعه پایدار صنایع پلیمری کمک کرده و مزیت های رقابتی برای تولیدکنندگان ایجاد کنند.

 

بسپار- پیشنهادهای شما برای سیاست گذاران و تصمیم سازان چیست؟

حسین خان: حمایت از تولید داخلی. همانطور که می دانیم طی این چند دهه اخیر با تشکیل صنایع پایین دستی پتروشیمی علاوه بر جلوگیری ارزبری باعث ایجاد اشتغال و گردش مالی قابل توجهی شده و امید است وزیر محترم صمت نگاه حمایتی و ویژه به موضوع تولید و مخصوصا تکمیل پروژه های تولیدی این چرخه و این زنجیره داشته باشد.

 

بسپار- نمایشگاه های تخصصی چه اثری در توسعه بازار شما دارند؟ نقد شما به ایران پلاست چیست؟

حسین خان: یکی از چالش های این صنعت نبود یک مارکت تخصصی است. با اینکه در حوزه مجازی تولیدکنندگان  محترم، تشکیلات، انجمن ها و مجلات تخصصی تمام سعی خود را به ارتباط گیری با لایه های تاثیر گذار از جمله تامین کننده و تولید کننده ایفا می کنند، اما هنوز در این حوزه راه هایی وجود دارد که نیاز به دیدار حضوری عزیزان و برگزاری جلسات حضوری بوده و امیدوارم این نمایشگاه برای تمامی افراد مفید باشد. جا دارد خسته نباشیدی به برگزارکننده این نمایشگاه عرض کنم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا