اختصاصی بسپار/ منومرهای غیر یونی Perstorp جهت تولید پلی یورتان های دیسپرسیونی

گروه ترجمه و تولید محتوا در بسپار/ایران پلیمر پلی یورتان های دیسپرسیونی (PUDs) سالهاست که در صنایع پوشش ها استفاده می شوند. این پوشش ها ضمن حفظ خواص عملکردی آثار منفی زیست محیطی را به حداقل می رسانند. با توجه به رشد تقاضا برای پوشش های با عملکرد بالا و VOC پایین ، استفاده از PUDs در کاربرد های مختلف شامل کف های چوبی و قطعات داخلی خودرو در حال افزایش است.
PUDs دارای مزایای متعددی می باشد و انتخابی جذاب برای پوشش های با عملکرد بالای زیست سازگار می باشد. این مزایا عبارتند از: – اثر منفی کم بر روی محیط زیست: PUDs در آب دیسپرس می شود و فاقد ترکیبات آلی فرار (VOC)می باشد. در نتیجه نشر مواد خطرناک به محیط به حداقل می رسد. – خواص عملکردی عالی: PUDs را می توان با توجه به نیاز مشتری با خواص مختلف از سخت و با دوام تا نرم و منعطف طراحی و تولید نمود. – پایداری خواص اصلی ترین مصرف کنندگان PUDs شامل بخش های اتومبیلی ، ساختمانی ، نساجی و بسته بندی می باشند. در صنایع خودرویی استفاده از PUDs هم برای پوشش های داخلی و هم برای پوشش های خارجی در حال افزایش می باشد. منومر های Ymer شرکت Perstorp به طور ویژه برای تولید PUDs طراحی شده اند. این منومر ها در سه گرید Ymer N90, N120, N180 ارائه می شوند.
این منومر ها از نظر میزان آبدوستی با هم تفاوت دارند و برای تنظیم خواص نهایی پوشش ها از هر کدام استفاده می گردد. Ymer N90 برای ایجاد نرمی و انعطاف پذیری طراحی شده است. این منومر دارای زنجیر طویل اتوکسیله می باشد که دارای ممانعت فضایی بالایی می باشد. این منومر دارای پایداری خوب در برابر الکترولیت و خواص high shear-thinning می باشد. در برابر اتانول نیز مقاوم می باشد. در نتیجه از این منومر در مواردیکه نیاز به انعطاف پذیری و مقاومت حلالی خوب باشد استفاده می گردد.
Ymer N120 یک گرید میانه در بین گرید های Ymer می باشد و یک تعادل در خواص ایجاد می کند. این منومر باعث ایجاد ویسکوزیته متوسط ، پایداری خوب در برابر برش و پایداری خوب در برابر چرخه یخ زدن/ذوب شدن می شود. Ymer N180 برای کاربرد هایی که نیاز به دوام و سختی بالا دارند استفاده می شود. دارای زنجیر اتوکسیله کوتاه می باشد که منجر به ویسکوزیته نیوتنی و پایین و پایداری خوب در برابر یخ زدن/ذوب شدن می گردد.