اخباراخبار ویژه

اختصاصی بسپار/ گفت و گو با سحرسادات موسوی، مدیر مهندسی فروش نگین زره: اول بازار داخل، بعد صادرات

بسپار/ایران پلیمر شرکت صنعتی و شـیمیایی نگین زره پارس فعالیت های خود را از سال 1381 در زمینه تولید انواع رنگ ها و پوشش های صنعتی، حفاظتی، اپوکسی و ساختمانی آغاز کرده است. مدیر مهندسی فروش این شرکت، سحر سادات موسوی در گفت و گو با خبرنگار بسپار می گوید: شرکت نگین زره جزو چند شرکت اول ایران از لحاظ برند رنگ صنعتی است چرا که ما در وندور لیست اکثر کارفرمایان مهم ایران مانند نفت و گاز و پتروشیمی قرار داریم. 

رنگ های صنعتی تولیدی ما در اغلب پروژه های بزرگ صنعتی در کشور اجرا شده است. با توجه به امکانات تولید موجود در مجموعه، آزمایشگاه مجهز و نیروهای مجرب در بحث دانش فنی، تقریبا توانسته ایم بازار خوبی را در بخش رنگ های صنعتی به خود اختصاص بدهیم. رنگ های صنعتی به صورت کلی باید از طول عمر زیادی برخوردار باشند و در طی گذر زمان این امر مشخص تر می شود. ما شرکت با قدمتی هستیم و در طی زمان  تضمیمی بر کیفیت و طول عمر رنگ های صنعتی تولید شده توسط ما شده است که بتواند نام خود را در پروژه های بلند مدت و ملی کشور حفظ کند. 

بسپار- در بخش محصولات نگین زره، آیا به صورت کلی مشخصات فنی خاصی بوده که به عنوان فناوری نوین در تولید تلقی شود؟

موسوی: سالهای گذشته، در تامین رنگ های پروژه های دریایی از رنگ های وارداتی استفاده می شد و این امر فرصتی بود که شرکت ها به سمت تولید رنگ های دریایی حرکت کنند. اخیرا بر روی تولید رنگ های دریایی تمرکز داریم و تحقیقات لازم را برای تاییدیه های مختلف آن انجام دادیم و رنگ های ضد خزه و به صورت کلی رنگ های محافظتی کشتی ها و پروژه هایی دریایی را در دست گرفتیم. 

بسپار- معطوف به بازار داخلی هستید یا صادرات هم دارید؟ 

موسوی: در رنگ های صنعتی، ما تقریبا بازار ایران را پوشش داده ایم. به تازگی پروژه هایی خارج از مرز هم وجود دارد برای مثال نیروگاه های درحال ساخت عراق و یا پروژه های دیگر صنعتی در کشور های همسایه که تامین پوشش رنگی آن را در دستور کار قرار داده ایم. هم به صورت غیر مستقیم و هم مستقیم از رنگ های تولیدی نگین زره در آنها استفاده می شود. به دلیل بحث های مختلف و قوانین موجود در رنگ های صنعتی، برای مثال قابلیت ضد حریق بودن و … مقداری صادرات در این زمینه با چالش همراه است که ما تا حدودی توانسته ایم از آن گذر کنیم.

بسپار- چالش های موجود در بخش صنعت پوشرنگ کشور را چه می دانید؟

موسوی: یک از چالش های اصلی مانند تمامی تولید کنندگان، کمبود مواد اولیه برای تولید است. حتی برخی مواد اولیه ای که ما از پتروشیمی های داخل تامین می کنیم، گاها چون تامین خوراک آنها از طریق واردات تامین می شود، باعث می شود تولیدشان با اختلال مواجه شود. به صورت کلی ما سعی می کنیم با داشتن موجودی و مواد در دسترس بهترین بازده را دریافت کنیم.

بسپار- آیا پیشنهادی برای سیاست گذاران صنعتی کشور دارید؟

موسوی: مهم ترین موضوعی که می توانم به آن اشاره کنم، بحث بودجه است. وقتی تامین بودجه مالی صورت بگیرد و تولید کننده حمایت بشود، می تواند یک دید گسترده تری در تولید داشته باشد. در مورد تخصیص ارز نیز اگر یک مقدار قوانین بانکی تسهیل بشود، می تواند در تولید کمک کننده باشد.

(ادامه دارد …)

متن کامل این گفت و گو را در شماره 261دوماهنامه پوشرنگ از گروه مجلات  بسپار که در پایان تیرماه 1403 منتشر شده است، می خوانید.

در صورت تمایل به دریافت نسخه نمونه رایگان و یا دریافت اشتراک با شماره های ۰۲۱۷۷۵۲۳۵۵۳ و ۰۲۱۷۷۵۳۳۱۵۸ داخلی ۳ سرکار خانم ارشاد تماس بگیرید. نسخه الکترونیک این شماره از طریق طاقچه  و  فیدیبو  قابل دسترسی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا