اخبار

اختصاصی بسپار/ گفت و گو با سعید علیپور، مدیرعامل مهرازشیمی ویرا: تنها راه ارتباطی تاجران با تامین کنندگان در عصر حاضر، استفاده از اینترنت و اپلیکیشن های بین المللی است

بسپار/ایران پلیمر سعید علیپور متولد 58 در تهران و فارغ التحصیل رشته شیمی از دانشگاه سراسری اصفهان و مدیرعامل شرکت مهراز شیمی ویرا است.
او در گفت و گو با خبرنگار بسپار ابراز داشت: مجموعه مهراز شیمی ویرا (MCV) بالغ بر 15 سال است که با تکیه بر تخصص علمی اعضای خود در زمینه علوم شیمی و بازرگانی اقدام به واردات و تامین مواد اولیه و افزودنیهای مورد نیاز صنایع رنگ، مستربچ، پلاستیک، نساجی و شوینده می کند و در این راستا از تمامی ظرفیتهای خود جهت تامین مواد اولیه با کیفیت از منابع معتبر و شناخته شده استفاده کرده اس.
خوب است اشاره کنم که این شرکت در ابتدا با نام ثامن شیمی فعالیت خود را با واردات دی اکسید تیتانیوم (KA-100) از کشور کره جنوبی آغاز کرد که می توان به جرات گفت از جمله تیتانیوم های با کیفیت در گرید اناتاست می باشد. سپس OPTICAL BRIGHTENER در گریدهای پلاستیک و شوینده. و در ادامه راه استبیلایزرهای PVC از کشور ترکیه و درنهایت پیگمنتهای آلی و معدنی را به سبد وارداتی خود اضافه کردیم.

علیپور در خصوص مزیت های رقابتی مهراز شیمی به این نکته اشاره کرد: این شرکت قادر به تامین مواد اولیه خارجی بر اساس انالیز مورد درخواست مشتری های خود است که این مساله در مورد پیگمنتها و افزودنی ها بیشتر مورد نیاز و محل تمرکز درخواست است.
آنچه که ما روی آنها به صورت تخصصی فعالیت می کنیم افزودنی های پر مصرف صنایع پلاستیک از جمله انتی اکسیدانت، آنتی یو وی و درخشان کننده است.
آمار دقیقی از میزان مصرف این افزودنی ها قابل ارایه نیست. شاید بتوان از طریق سامانه گمرک این میزان را به دست آورد.
از او پرسیدیم آیا برای تولید داخلی این افزودنی ها برنامه های احتمالی دارند؟ او گفت: در مورد تولید افزودنی ها در کشور با توجه به اینکه این مواد جزء محصولات با فناوری بالا هستند، می توان امیدوار بود در اینده نزدیک به تولید این محصولات در داخل برسیم.
متاسفانه امروز، تحریم ها سهم زیادی در آسیب رساندن در امر واردات مواد اولیه و واسطه ای چه از جهت محدود کردن تجار در انتخاب تامین کننده های بنام دنیا و چه از جهت تامین ارز مورد نیاز و در نهایت مشکلات انتقال ارز ایجاد کرده است.

علیپور در مورد فرصت های صنعت پلیمر کشور افزود: فرصت صنعت پلیمر به ظن بنده در ایران بسیار زیاد است. اول اینکه این کشور به جهت دارا بودن منابع نفتی، خود تولیدکننده پلیمر بوده و با وجود نخبه های برجسته در صنعت شیمی کشور می توان به فن اوریهای نوین در این صنعت دست پیدا کرد.
وی در پایان گفت: ما در بحث تبلیغات و بازاریابی به کیفیت مواد وارداتی خود اطمینان کرده ایم و خود را با محصول کیفی در بازار معرفی کرده ایم که موضوع بسیار مهمی است.
تنها راه ارتباطی تاجر با تامین کننده در عصر حاضر استفاده از اینترنت و اپلیکیشن های معروف بین المللی می باشد که با محدود و فیلتر کردن آنها عملا راه ارتباطی تاجران بسته خواهد شد.
در خصوص ارزیابی اقتصاد کشور در کوتاه مدت با توجه به شرایط حال حاضر کشور هیچ چشم انداز مثبتی قابل تصور نیست. علتهای زیادی هم می توان ذکر کرد که از حوصله این مصاحبه خارج است.

 

(ادامه دارد …)

متن کامل این مقاله را در شماره 242 ماهنامه بسپار که در نیمه آذرماه 1401 منتشر شده است می خوانید.

در صورت تمایل به دریافت نسخه نمونه رایگان و یا دریافت اشتراک با شماره های ۰۲۱۷۷۵۲۳۵۵۳ و ۰۲۱۷۷۵۳۳۱۵۸ داخلی ۳ سرکار خانم ارشاد تماس بگیرید. نسخه الکترونیک این شماره از طریق طاقچه  و  فیدیبو  قابل دسترسی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا