اختصاصی بسپار/ گفت و گو با رضا حسینی، کارشناس فروش پدیدان پلیمر: شیوه نامه جدید صادراتی دست ما را بسته است

بسپار/ایران پلیمر پدیدان پلیمر در فروش انواع محصولات پلیمری از سال۱۳۶۲ فعال بوده است. رضا حسینی، کارشناس ارشد مهندسی پلیمر دانشگاه تهران و مسئول آزمایشگاه رئولوژی این دانشگاه به خبرنگار بسپار گفت: شرکت پدیدان پلیمر با توجه به فعالیت چهل ساله خود در حوزه محصولات پلیمری و تامین مواد اولیه پلیمری، تولید کامپاندها را نیز در کارخانه واقع در سیرجان خود آغاز کرد.
عمده نیازی که در بازار شاهد هستیم و در صادرات نیز پرتقاضا هستند، کامپاند های پایه پلی اتیلن، کامپاند های فیلم، نایلون، نایلکس و غیره است.
با توجه به ارتباط ما با مشتریان و مجموعه های زیادی که ما در این بخش با آنها همکاری داریم متوجه شدیم که بازار به سمت کامپاندهای مهندسی شده تر همراه با اقتصادی بودن مواد پیش می رود. با این حال شرکت ما در حال حاضر زمینه تخصص خود را در حوزه کامپاندها گسترش می دهد و امید داریم که بتوانیم وارد تولید مواد مهندسی تر و اقتصادی تر بشویم.
بازار کامپاند با توجه به افزایش روزانه درخواست کامپاند یک بازار بسیار قوی است. اگر کسی با شرایط درست و با کیفیت دست به تولید در این بخش را بزند، بدون شک سود آوری خوبی را به همراه خواهد داشت. صادرات در شرکت ما بیشتر در مزرهای شرقی ایران جریان دارد. برنامه ما این است که علاوه بر کامپاندهای پلی اتیلن، کامپاندهای دیگری را نیز با پایه پلی استایرن و در سایر پایه ها تولید و صادر کنیم.
بسپار- با چه چالش هایی در تولید مواجه هستید؟
حسینی: ما داخل ایران یکی از چالش هایی که از آن رنج می بریم این است که، وقتی مشتری یک محصولی را می خواهد، استاندارد یکسانی ندارد و هر شرکتی استاندارد فرایندی خود را دارد. در این زمینه من در ایران جایی را ندیدم که الگوریتم خاصی را دنبال کند که بتواند محصول نهایی را فرموله نهایی کنند. خیلی خوب است که ما بتوانیم در کنار فروش محصول، پشتیبانی آن محصول را نیز داشته باشیم که امیدوارم مجموعه ما و همکاران بتوانند این موضوع را در سیستم نهادینه کنند. یکی از مشکلات که در بحث کامپاند به وجود آمده، شیوه نامه جدید صادراتی است و دست ما باز نیست که با هر درصد کربناتی که بخواهیم، صادرات کامپاند داشته باشیم.
بسپار_ برای بهبود روند تولید، پیشنهاد شما به سیاست گذاران چیست؟
حسینی: عدم بهبود روند را در عدم هماهنگی ها می بینیم. اگر بشود روند را با توجه به نیاز کشور در نظر بگیرند، شرایط بهتر می شود.
نمایشگاه در واقع موقعیتی است برای بازاریابی و الگوسازی مجموعه های در حال فعالیت و اینکه عامل انگیزه ای برای سایر مجموعه های تولیدی باشند و البته تعاملات هم مهم هستند.
(ادامه دارد …)
متن کامل این گفت و گو را در شماره 264 ماهنامه بسپار که در نیمه مهرماه 1403 منتشر شده است، می خوانید.
در صورت تمایل به دریافت نسخه نمونه رایگان و یا دریافت اشتراک با شماره های ۰۲۱۷۷۵۲۳۵۵۳ و ۰۲۱۷۷۵۳۳۱۵۸ داخلی ۳ سرکار خانم ارشاد تماس بگیرید. نسخه الکترونیک این شماره از طریق طاقچه و فیدیبو قابل دسترسی است.
مهندس حسینی عالی