گفت و گو با مهندس محمدرضامیرالوار، تقدیر شده در چهارمین دوره جایزه کاوه/ از ظرفیت دانشگاه در صنعت پلیمر کم استفاده می شود

بسپار/ ایران پلیمر چهارمین دوره جایزه کاوه برگزیدگان خود را 29 مردادماه 1403 معرفی کرد. این دوره علاوه بر برندگان سه جایزه اصلی، دو نفر دانش آموخته برتر مهندسی پلیمر را نیز شایسته قدردانی دانست.
گفت و گوی زیر با مهندس محمدرضا میرالوار یکی از تقدیرشدگان جایزه کاوه انجام شده است:
ایران پلیمر – آیا انتخاب رشته پلیمر برای شما آگاهانه بود؟ در مسیر تحصیل نسبت به اون چه حسی داشتید؟ (آیا در دوران تحصیلی مدرسه هم دانش آموزی با نمره های خوب بودین؟)
- بله کاملا به صورت آگاهانه از مسیر و آینده این رشته در داخل و خارج کشور با توجه به ظرفیت های موجود انتخاب رشته پلیمر را انجام دادم و در طول دوران تحصیل در رشته پلیمر با عشق و علاقه به دروس، دوران تحصیل را طی کردم. (بله در طول دوران مدرسه هم جزو نفرات اول کلاس بودم.)
ایران پلیمر – برنامه تون برای آینده تحصیلی یا شغلی تون چی هست؟
- ادامه تحصیل در رشته پلیمر در خارج از کشور و بعد از اتمام تحصیل راه اندازی شرکتی کوچک در این حوزه
ایران پلیمر – چه پیشنهادی برای دانشجوهای این رشته دارید؟
- پیشنهادی که می تونم داشته باشم و به همه دوستانی هم که از بنده سوال می پرسن می گم اینه که رشته پلیمر یکی از رشته های با ظرفیت بالا چه از لحاظ علمی چه از لحاظ صنعتی هست که می توانند از این فرصت و ظرفیت به نحو احسنت استفاده کنند.
ایران پلیمر – پیشنهادتون برای کارفرماهای این صنعت چیه؟
- استفاده از دانشجویان و فارغ التحصیلان ممتاز رشته پلیمر در بدنه اصلی کارخانجات
ایران پلیمر – چالش فضاهای پژوهشی رو چی می دونین؟ و اگر در صنعت وارد شدین چالش فضای صنعتی رو چی می بینین؟
- چالشی که می تونم در مورد فضای پژوهشی بگم نداشتن همکاری مابین اساتید رشته پلیمر با یکدیگر و دیگر رشته های مهندسی و پزشکی برای ارتقای سطح علمی کشور در مجامع بین المللی ست، در مورد صنعت هم می تونم بگم از ظرفیت های دانشگاهی در رشته پلیمر بسیار کم استفاده می شود و رابطه صنعت و دانشگاه بسیار محدود هست.
ایران پلیمر – مشغولیت های کنار تحصیلتون چی هست؟ و اصولا ایجاد چه توانمندی هایی رو امروز برای یک مهندس پلیمر لازم می دونین؟
- به شخصه مشغولیت هایی که دارم یادگیری نرم افزارهای مختلف چه در زمینه پلیمر و مهندسی شیمی چه در زمینه طراحی گرافیک است. چون یکی از مشغولیت هام طراحی گرافیک در کنار رشته پلیمر هست. در سال های اخیر نرم افزارهای مربوط به رشته پلیمر و سایر رشته ها و به طور کل کار با نرم افزار و برنامه نویسی توجه بسیار زیادی را به خود جلب کرده است که به نظر ینده یک مهندس به خصوص یک مهندس پلیمر در کنار دروس باید نرم افزار های مربوط به این رشته را هم یاد بگیرد.