اختصاصی بسپار/ گشتی در اگروفود و گفت و گو با امیر حسام خلیلی میلانی، میلان کالاپلاست

بسپار/ایران پلیمر آقای خلیلی میلانی می گوید، مجموعه شرکت های میلان از سه شرکت میلان کالا پلاست، میلان پلاست و میلو پلاست تشکیل شده است که این شرکت ها در زمینه ساخت ماشین آلات صنعت پلاستیک، ساخت قالب های صنعت پلاستیک و تولید مصنوعات پلاستیک مشغول به فعالیت هستند. نزدیک به 46 سال هست که شرکت ما مشغول به فعالیت بوده و تمام سعی ما بر این است که با استفاده از دستگاه های بروز و با تکنولوژی بالا و استفاده از متریال خوب و درجه یک و با کیفیت به ارایه محصولات خود بپردازیم.
وی صنعت بسته بندی را دکور هر محصولی می داند و می گوید در یک فروشگاه چشم خریدار و تک تک ما به دنبال محصولی با بسته بندی زیبا و شکیل تر است، چون احتمال می دهیم محصولی که بسته بندی زیباتری دارد احتمالا کیفیت خود محصول هم بهتر خواهد بود.
مشخصا صنعت بسته بندی هر روز شاهد پیشرفت بیشتری است چون صنعت بسته بندی کشور نسبت به سایر جهان خیلی عقب تر بوده و با توجه به این عقب افتادگی، داریم با سرعت مناسبی به سمت فناوری های روز جهان حرکت می کنیم. این اتفاق با استفاده از ربات های صنعتی، دستگاه های بروزتر و قالب های بروزتر می افتد.
در واقع یکی از مشکلاتی که داریم مشکل صادرات است و از طرف دیگر وارادات!
ما برای تهیه مواد اولیه ای که از داخل کشور تامین می کنیم باید قیمت بیشتری نسبت به موادی که از خارج تهیه می کنیم بپردازیم! در نظر داشته باشید با کیفیت مشابه و حتی بهتر از نمونه هایی که از پتروشیمی های داخلی تهیه می کنیم و باید بگویم این مهمترین مساله ما در رقابت با ترکیه و کشورهای همسایه برای صادرات است. دومین مساله ایجاد تعهد ارزی است که باعث می شود ما نتوانیم محصول را به قیمت واقعی بفروشیم و اگر نتونیم به قیمت واقعی بفروشیم نمی توانیم از تکنولوژی های به روزتر استفاده کنیم چون استفاده از تکنولوژی بروزتر نیازمند سرمایه گذاری بیشتر است و این سرمایه گذاری بیشتر باید بازدهی متناسبی داشته باشد.
وقتی این مشکلات را داریم در زمینه صادرات کاری پیش نمی بریم. البته من فکر می کنم با توجه به نمودار سیر پیشرفتی که در کشور می بینیم، تا چند سال آینده مشکلات رفع خواهد شد.
از دیگر چالش های کار ما مخصوصا در فصل هایی که هوا گرم تر می شود یا سردتر این است که قطعی برق زیادی داریم و طبق برنامه ای که به ما ارایه شده دو روز قطعی برق در هفته داریم و با این اوضاع واقعا تولید در صنعت پلاستیک به نوعی نشدنی هست. باید از ژنراتورهای برق استفاده کنیم که هزینه زیادی به ما تحمیل می شود.
اقای میلانی در بخش پایانی صحبت خود با اشاره به مساله مالیات می گوید من با گرفتن مالیات هیچ مشکلی ندارم ولی باید مشخص شود مبلغ این مالیات از صنف ما کجاها مصرف می شود. ما مالیات می دهیم که بازخوردی ببنیم ولی وقتی تسهیلاتی نمی توانیم بگیریم و بهبودی در اوضاع نمی بینیم توقع داریم بدانیم این مالیات برای چه چیزی صرف می شود؟!
(ادامه دارد …)
متن کامل این گفت و گو را در شماره 261 ماهنامه بسپار که در نیمه تیرماه 1403 منتشر شده است، می خوانید.
در صورت تمایل به دریافت نسخه نمونه رایگان و یا دریافت اشتراک با شماره های ۰۲۱۷۷۵۲۳۵۵۳ و ۰۲۱۷۷۵۳۳۱۵۸ داخلی ۳ سرکار خانم ارشاد تماس بگیرید. نسخه الکترونیک این شماره از طریق طاقچه و فیدیبو قابل دسترسی است.