اخباراخبار ویژه

اختصاصی بسپار از ایران پلاست/ گفت و گو با فتاح بایسته، مدیرمحصول چسب بین لایه ای آریاپلیمرپیشگام: هدف گذاری 70 درصدی صادرات از سبد محصولات تولیدی

بسپار/ ایران پلیمر ایران پلاست هجدهم از 18 تا 21 شهریورماه در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپاست. گفت و گوی همکاران این گروه رسانه ای را با برخی مشارکت کنندگان در نمایشگاه می خوانید.

 

ایران پلیمر- لطفا بفرمایید در این دوره نمایشگاه ایران پلاست چه محصولی را به مشتریان و بازدیدکنندگان معرفی می کنید؟

بایسته: محصولات ما در سه دسته ی زیر طبقه بندی می شود.

سازگار کننده های مالئیکه: مورد استفاده در صنایع لوازم خانگی، کامپاند های خودرویی، لوازم الکتریکی، ظروف گیاهی تخریب پذیر و …

چسب های بین لایه ای: مورد استفاده در صنعت های لوله پنج لایه ساختمانی، لوله های فولادی انتقال نفت گاز و آب، لوله های کارگیت مسلح، فیلم های چند لایه نفوذ ناپذیر، تیوب های لوازم آرایشی بهداشتی یا ظروف نفوذ ناپذیر و …

مستربچ های افزودنی: مورد استفاده در صنایع فیلم و لفاف های بسته بندی، نساجی، قطعات تزریقی، ورق های پلیمری، لوله های پلیمری و …

 

ایران پلیمر- تازه ترین محصولات نوآوری که ارایه کرده اید، کدام ها هستند؟

بایسته: اگر بخواهم به چند مورد در دسته محصول چسب ها اشاره کنم این موارد خواهد بود. در پوشش سه لایه پلی اتیلن لوله های فولادی از چسب های بین لایه ای استفاده می شود که در حال حاضر محصول Aria Adhesive توانسته به خوبی پاسخگوی نیاز این صنعت و رقیب قدرتمند محصولات وارداتی باشد.

همچنین چسب مورد استفاده در بسته بندی های تتراپک یا چسب فیلم مورد استفاده در کامپوزیت پنل جزو پروژه های نوآورانه ماست و به زودی وارد بازار خواهد شد.

 

ایران پلیمر- ظرفیت تولید شما و سهم بازار شما در داخل کشور و سهم صادرات از تولیداتتان چه قدر است؟

بایسته: ظرفیت تولید ما 7000 تن انواع محصولات در سال است. در حال حاضر سهم صادرات ما از تولیدمان حدود 25 درصد است و در چشم اندازه سهم صادرات 70 درصدی در نظر گرفته شده است.

با توجه به تعدد محصولات و صنایع هدف، سهم بازار ما در صنایع مختلف متفات است و به صورت میانگین می توانم بگویم بازار ما در صنعت مورد هدف سازگارکننده ها حدود 41 درصد، سهم بازار میانگین در صنایع هدف چسب های بین لایه ای حدود 40 درصد و سهم بازار در صنایع مستربچ های افزودنی حدود 8 درصد است.

 

ایران پلیمر- سه چالش بزرگ تولید صنایع پلیمری؟ و سه فرصت در این زمینه کدامند؟

بایسته: نوسان قیمت ارز و تغییر قوانین صادراتی و دولتی/ طولانی بودن بازه ی نقد به نقد در برخی صنایع و بالاخره محدودیت های جدید واردات

فرصت هایی هم که در این صنعت داریم، آمادگی جهت ورود به بازارهای مختلف صنعت پلیمر، چابکی در تولید محصولات نوآورنه و بازار بینهایت صادرات است.


ایران پلیمر- پیشنهادهای شما برای سیاست گذاران و تصمیم سازان چیست؟

بایسته: به طور کلی پیشنهاد می شود هر آنچه موجب گشایش درب های تجارت جهانی بر روی تولید کنندگان است، به سرعت در دستور کار عزیزان تصمیم گیرنده قرار گیرد. چرا که شتاب پیشرفت صنایع تحت تاثیر مولفه ای قدرتمند به نام حرکت در مسیر اقتصاد جهانی قرار دارد و این مهم جز با ارتباط موثر بین المللی محقق نخواهد شد. این موضوع در سطح کلان می تواند بخش زیادی از معضلات تولید کنندگان را از میان بردارد.

 

ایران پلیمر- نمایشگاه های تخصصی چه اثری در توسعه بازار شما دارند؟

بایسته: توسعه بازار های داخلی و خارجی مستلزم نگاه های مدبرانه به نیاز ها و خواسته های مشتریان در بازارهای مختلف است. یکی از سکوهای بسیار مهم در معرفی محصولات شرکت ها و توانایی ها و قابلیت فنی و در راس آن نیاز های مشتری، شرکت در نمایشگاه های تخصصی است.

نمایشگاه، مرکزی برای تبادل اطلاعات و دسترسی سریع به پدیده های نوین علم و صنعت است و مشارکت در آن یکی از اثر گذارترین روش ها برای دست یافتن به بازار های جدید، توسعه بازارهای موجود و در معرض نمایش گذاشتن توانمندی های واحد های تولیدی است.

 

آریاپلیمر پیشگام در نمایشگاه ایران پلاست از 18 تا 21 شهریور در سالن شماره 6، غرفه 36 مشارکت دارد. 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا