اخبار

انجمن پلاستیک باید در وزارتخانه‌های مرتبط کرسی دایم داشته باشد

بسپار می نویسد، ريیس هیأت مدیره مجتمع صنعتی سنی پلاستیک در ادامه در مورد مشكلات بخش صادرات اظهار داشت: هنوز بخشنامه وزارت صنایع در مورد لغو تعهد ارزی صادر کننده‌ها به وزارت دارايی ابلاغ نشده و معلوم نیست در فرصت دو ماه مانده از سال (1392) چه خواهد شد.
آقای عیسی غريبي در گفت و گويي با روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک که در سایت این انجمن منعکس شده است با اشاره به اينكه صنایع پلاستیک نسبت به صنایع دیگر آینده روشن تر و بهتری دارند، گفت: با توجه به تولید مواد اولیه پلاستیک در داخل کشور و نیاز بازارهای همسایه به محصولات پلاستیکی و افزایش نرخ دلار به سی هزار ریال صنایع پلاستیک می‌توانند با استفاده از این فرصت کار خود را گسترش بدهند.
وي در خصوص فعاليت انجمن ها و تشكل ها و نيز پيشنهاداتي براي غني‌تر شدن انجمن ملي اظهار داشت: کار در انجمن ها با وجود منابع مالی اندک و نيز بی علاقگی صاحبان صنایع به امور گروهی و اجتماعی، همچنين گرفتاری های فراوان بخش تولید با دستگاه های دولتی و مشغله زیاد اعضاء هیات مدیره بسیار دشوار است و نمی توان انتظار زیادی در اين زمينه داشت؛ بنابراين پیشنهاد می کنم هیأت مدیره براي خرید پتروشیمی‌های دولتی متمرکز شود تا به جای شبه دولتی‌ها، تعاونی‌های صنایع پلاستیک و انجمن‌هاي این پتروشیمی‌ها را بخرند.
به گفته ريیس هیأت مدیره مجتمع صنعتی سنی پلاستیک در حال حاضر موقعیت مناسب تر در كشور وجود دارد و وزیر صنعت، معدن و تجارت هم از اين موضوع حمایت می کنند.
عیسی غريبي ادامه داد: در دوره‌اي كه من ريیس هیأت مدیره انجمن صنایع پلاستیک بودم براي تحقق اين امر بسيار تلاش کردم ولی نتیجه‌ای نگرفتم. انجمن ملی باید تمام صنایع پلاستیک را شناسايی کرده و مدیران صنایع بزرگ پلاستیک را به هر نحوی شده به انجمن بیاورد تا از وجود آنها استفاده شود.
وي با اظهار تأسف از اينكه به دلایلی نمی‌تواند در انجمن مشارکت کرده و خدمت كند،‌ افزود: انجمن پلاستیک باید در تمام وزارتخانه‌های مربوطه کرسی دایم داشته و با کارشناسی‌های علمی و تأثیرگزار ضمن کمک به دولت در تهیه لایحه‌های صنعتی و پشتیبانی از صنایع پلاستیک، نقش نمایندگی صنایع پلاستیک را بازی کند.
ريیس هیأت مدیره مجتمع صنعتی سنی پلاستیک در ادامه در مورد مشكلات بخش صادرات اظهار داشت: هنوز بخشنامه وزارت صنایع در مورد لغو تعهد ارزی صادر کننده‌ها به وزارت دارايی ابلاغ نشده و معلوم نیست در فرصت دو ماه مانده از سال (1392) چه خواهد شد، کشور هايی که از ما کالا می‌خرند نظیر آذربایجان – افغانستان یا عراق سیستم بانکی ندارند و اگر هم باشد به ایران امکان حواله پول نیست و خریداران ما پول را اغلب توسط صراف‌های مختلف حواله می کنند که ما ریال می‌گیریم و دلار نمی بینیم. اين در حالي است كه در مصوبه لغو تعهد ارزی آمده که صادر کننده باید ارز را به بانک یا صراف رسمی بفروشد که عملا امکان پذیر نیست.
وي با تأكيد بر اينكه قوانین صادراتی باید پایدار و بلند مدت طراحی و اجرا شوند، خاطرنشان كرد: ما در خرید مواد اولیه و سایر مایحتاج شش درصد مالیات ارزش افزوده را پرداخت می‌کنیم اصولا در موقع صادرات این مالیات را مثل همه کشورهای دنیا باید پس بگیریم که نمی گیریم و به نظر مي رسد باید فکری در این زمينه شود.
گفتنی است عیسی غریبی کلیبر متولد 1325 و مؤسس و ريیس هیأت مدیره مجتمع صنعتی سنی پلاستیک است. شرکت سنی پلاستیک تولید کننده لوازم بهداشتی ساختمانی از قبیل شیرآلات-کابینت های دستشوئی-وان، جکوزی و کابین دوش- فلاش تانک- آیینه و لوازم جانبی (اکسسوری)- سیفون ها و کفشورها، دوش‌های دستی و به طور كلي لوازمي است که در حمام و دستشويی مصرف دارد. سنی پلاستیک در اوایل سال 1360 تاسیس شده و بیش از 400 نوع محصول تولید می‌کند. اين شركت بازار خوبی هم در کشورهای آذربایجان، روسیه، ازبکستان، عراق، قزاقستان، لیبی و افغانستان دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا