اخبار

توسعه همکاری علمی ویتنام و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران

بسپار می نویسد، سفیر ویتنام در تهران ضمن بازدید از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران از محققان این مرکز برای تبادل اطلاعات و دستاوردهای علمی دعوت کرد.

به گزارش ایرنا از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، براساس هماهنگی های انجام شده از سوی معاونت روابط بین الملل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر نگوین هونگ تک سفیر ویتنام در راس هیأتی از تاجران و سرمایه گذاران ویتنامی از این پژوهشگاه بازدید کرد.

سفیر ویتنام در نشست با هیات رییسه پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی گفت: شخصآ به دلیل علاقه ای که به فرهنگ ایرانی دارم علاقمندم تا زمینه های همکاری علمی مراکز تحقیقاتی ایران را با کشور ویتنام فراهم سازم.

نگوین هونگ تک که پیش از این از پارک علم و فناوری خراسان بازدید کرده بود، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران را اولین مقصد پژوهشگاهی برای ایجاد رابطه همکاری و توسعه علمی با کشورش دانست.

رئیس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران نیز در جمع هیات ویتنامی گفت: پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران در آستانه ورود به دهه چهارم فعالیت خود توسعه روابط با دیگر کشورها را در اولویت فعالیت های علمی خود قرار داده است.

دکتر مهدی نکومنش به سابقه علمی و پژوهشی پژوهشگاه در زمینه ارتباط با دانشگاه ها و موسسات علمی خارجی اشاره کرد و از آمادگی این مرکز پژوهشی به منظور توسعه همکاری ها در بخش انتقال فناوری و ارائه دانش فنی به کشورهای متقاضی خبر داد.

در این جلسه همچنین دکتر حمید موبدی عضو هیأت علمی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی به معرفی داروی درمان سرطان پروستات ‘لوپرومر’ پرداخت.

وی که به همراه همکارانش در شرکتی دانش بنیان موفق به ساخت این دارو شده است، توضیح داد: این دارو هم اکنون در بازار ایران سهم 10درصدی را به خود اختصاص داده و به کشورهای سوریه، پاکستان و ونزوئلا صادر می شود که قیمت آن 40 درصد ارزان تر از نمونه خارجی است.

با توجه به علاقمندی طرف ویتنامی، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی آمادگی خود جهت راه اندازی خط تولید دارو و یا فروش دانش فنی به کشور ویتنام اعلام کرد.

سپس دکتر محمد عطایی عضو دیگر هیأت علمی پژوهشگاه به معرفی طرح NBR در صنعت لاستیک و طرح کامپوزیت های دندانی در زمینه دندانپزشکی پرداخت و یادآور شد: کامپوزیت دندانی تولید شده هم اکنون در بازار داخلی موجود است.

سفیر ویتنام پس از ارائه این توضیحات از محققان پژوهشگاه پلیمر دعوت کرد در همایش علمی با موضوع کامپوزیت های مورد مصرف در دندانپزشکی شرکت کنند.

سپس دکتر حمید مهدوی عضو هیأت علمی پژوهشگاه و مجری طرح ساخت پوست مصنوعی به ارائه توضیحاتی پیرامون فناوری ساخت این محصول و چگونگی عملکرد آن بر روی پوست آسیب دیده پرداخت.

تمام این طرح های تحقیقاتی در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران با موفقیت به پایان رسیده و آماده واگذاری به صنعت است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا