اخبار

دستیابی متخصصان ایرانی به فناوری ساخت سیلیس رسوبی

بسپار/ ایران پلیمر متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند، از طریق فناوری خنثی سازی سیلیکات‌های قلیایی به فناوری ساخت سیلیس رسوبی دست پیدا کنند؛ پودری سفید رنگ و بسیار سبک که کیفیت محصولاتی از جمله تایر، پلاستیک و چسب را افزایش می‌دهد.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان رایان پودر پیشرو در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرنگار صدا و سیما در این باره گفت: در تولید مواد شیمیایی پیشرفته در ایران فرصت‌های زیادی وجود دارد، چون اکثر مواد را وارد می‌کنیم و باعث خروج بسیار زیاد ارز می‌شود و مشکلات تحریم‌ها هم باعث می‌شود تامین این مواد برای خیلی از تولید کنندگان داخلی سخت باشد.

هادی مقصودی افزود: یکی از محصولات شیمیایی که سالانه طبق آمار اتاق بازرگانی سالانه ۲۵ میلیون دلار خروج ارز دارد سیلیس رسوبی است و هدف اصلی کار ما در این شرکت بومی سازی این محصول است که هم اکنون به تولید انبوه رسیده است و تولید کنندگان زیادی این محصولات را استفاده می‌کنند و کیفیت آن با محصولات وارداتی برابر است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان افزود: مهم‌ترین کاربرد سیلیس رسوبی و خانواده این محصولات که ۴۰ محصول است در صنایع تایر، لاستیک، پلاستیک، رنگ و رزین، صنایع آرایشی بهداشتی، دام و طیور، کاتالیست و پتروشیمی است.

مقصودی گفت: در واقع خانواده سیلیس رسوبی مشتمل بر گروهی از محصولات در این شرکت تولید می‌شود که یکی از آن محصولات، آنتی مسدود کردن یا ضدبلوکه شدن است که در ساخت فیلم‌های پلیمری کاربرد دارد و نایلون، سلفون، نایلکس و پوشش دهنده‌های مواد غذایی و صنعتی، نمونه‌ای از این محصولات است.

وی گفت: همه محصولاتمان مورد تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است و مجوز دانش بنیان دریافت کرده‌ایم و این معاونت در تامین سرمایه در گردش همکاری خوبی با ما کرده است و هم اکنون محصولات ما معادل ۳۰ درصد قیمت نمونه‌های وارداتی عرضه می‌شود.

مقصودی افزود: در این مجموعه برای ۲۰ نفر مستقیم و ۱۵۰ نفر غیرمستقیم اشتغالزایی ایجاد شده است و با گسترش بازارمان جذب نیروی بیشتری خواهیم داشت.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا