اخبار

دلایل تعطیلی واحدهای تولیدی در شهرک‌های صنعتی

بسپار می نویسد، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی تهران با تشریح مهم‌ترین دلایل تعطیلی واحدهای تولیدی در سال‌های گذشته، کاهش قیمت تمام شده تولید را یکی از راهکارهای بهبود وضعیت صنایع دانست.

علی سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به کشش ناپذیری محصولات و بازار فعلی در ایران گفت: در حال حاضر تقاضا برای کالاها کم شده و به همین دلیل واحدهای تولیدی بخشی از بازار خود را از دست داده‌اند.

وی با بیان اینکه از سوی دیگر بانک‌ها خیلی با واحدهای تولیدی همراهی نمی‌کنند، اظهار کرد: بسیاری از واحدهای تولیدی کشور در حال حاضر با مشکل تامین سرمایه در گردش روبرو هستند و صنایع کوچک و متوسط نیز در دریافت تسهیلات بانکی تقریبا ناتوان هستند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی تهران با اشاره به سیاست‌های ضد تورمی دولت و با بیان اینکه لازمه کنترل تورم کاهش نقدینگی در کشور است، گفت: در سال‌های گذشته هیچگاه تزریق نقدینگی در بازار با شیب ملایمی را نداشتیم و همواره در این زمینه نوسان وجود داشته است؛ به طوریکه در دوره‌ای نقدینگی به شدت افزایش یافت و تورم بالا رفت و در این دوره میزان تزریق نقدینگی بسیار محدود بوده است.

سلیمانی افزود: در مجموع زمانی که تسهیلات مالی در اختیار بخش‌های تولیدی قرار نگیرد، طبعا قدرت خرید مردم نیز کاهش می‌یابد، چراکه پولی که به تولید داده می‌شود توسط آن بخش به نیروی انسانی منتقل شده و باعث افزایش قدرت خرید مردم نیز می‌شود.

وی یکی از ایرادها و مشکلات بزرگ در بخش تولیدی کشور را بالا بودن قیمت تمام شده محصولات تولیدی دانست و گفت: قیمت تمام شده کالاهای ایرانی بالاست و از سوی دیگر تنها با وضع تعرفه نیز نمی‌توان جلوی ورود محصولات خارجی را گرفت، در نتیجه باید تلاش کنیم تا با پایین آوردن قیمت تمام شده تولید، توان رقابتی کشور را برای مقابله با بازار خارجی کاهش دهیم با علاوه بر بازار ایران بازارهای صادراتی نیز در اختیار ما قرار گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا