اخبار

دکتر شکریه و دکتر بخشنده در میان 20 پژوهشگر برتر تالیفی کشور

بسپار می نویسد، اسامی 20 پژوهشگر پرتالیف علوم فنی مهندسی دانشگاه‌های کشور اعلام شد
جعفر مهراد رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری، گفت: اسامی 20 پژوهشگر پرتالیف ISC در گروه علوم فنی مهندسی اعلام شد که بیشترین اساتید به دانشگاه علم و صنعت ایران مربوط می‌شوند.
وی افزود: پژوهشگران پرتالیفی که تاکنون معرفی شده‌اند بیشتر از بخش فارسی ISC استخراج و به جامعه علمی معرفی شده بودند و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در بخش‌های مختلف زبانی نسبت به سنجش و اندازه‌گیری مولفه‌های مختلف اقدام می‌کند که زبان‌های انگلیسی و عربی نیز از زبان‌های مهم ISC است.
رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری، گفت: رتبه اول در بین پژوهشگران پرتالیف ISC در رشته فنی مهندسی که مقالات متعددی را به زبان فارسی در نشریات معتبر فارسی به چاپ رسانیده، به محمود صفارزاده از دانشگاه تربیت‌مدرس تعلق دارد. رتبه‌های دوم، سوم، چهارم و پنجم نیز در اختیار رضا صفارزاده از دانشگاه تهران، غلامحسین لیاقت از دانشگاه تربیت‌مدرس، محمود عامری از دانشگاه علم و صنعت ایران و علی کاوه از دانشگاه علم و صنعت ایران قرار دارد. قابل توجه است که علی کاوه در بین 20 پژوهشگر پرتالیف ISC از بخش انگلیسی حوزه فنی و مهندسی انتخاب شده است.
مهراد ادامه داد: در رتبه ششم نیز فریبرز ناطقی الهی از پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله قرار دارد. رتبه‌های هفتم، هشتم، نهم و دهم نیز به ترتیب به مهدوی معرفت از دانشگاه تربیت‌مدرس، محمود مهرداد شکریه از دانشگاه علم و صنعت ایران، محمدتقی فاطمی قمی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و محمدعلی بوترابی از دانشگاه علم و صنعت ایران تعلق دارد، یعنی 5 پژوهشگر در اختیار دانشگاه علم و صنعت ایران است.
وی خاطرنشان کرد: رتبه‌های 11 تا 15 به ترتیب به سعید شبستری(دانشگاه علم و صنعت ایران)، غلامرضا بخشنده(پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران)، شهریار افندی‌زاده(دانشگاه علم و صنعت ایران)، شهرام خیراندیش(دانشگاه علم و صنعت ایران) و مهدی دیواندری(دانشگاه علم و صنعت ایران) مربوط می‌شود که در این بخش نیز دانشگاه علم و صنعت ایران بیش از سایر دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها دارای اساتید و پژوهشگران پرتالیف حوزه فنی و مهندسی است.
رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری در پایان، خاطرنشان کرد: رتبه‌های 16 تا 20 در اختیار حسین گنجی‌دوست از دانشگاه تربیت‌مدرس، محمود نیلی احمد‌آبادی از دانشگاه تهران، عباس افشار از دانشگاه علم و صنعت ایران، محمد رضایی پژند از دانشگاه فردوسی مشهد و احمد فهیمی‌فر از دانشگاه صنعتی امیرکبیر است و از مجموع 20 دانشگاهی که پژوهشگران پرتالیف حوزه فنی و مهندسی در بخش فارسی ISC در این دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها به آموزش و تحقیق اشتغال دارند، 9 پژوهشگر برتر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، چهار پژوهشگر پرتالیف در اختیار دانشگاه تربیت‌مدرس، 2 پژوهشگر پرتالیف در خدمت دانشگاه صنعتی امیرکبیر، 2 پژوهشگر پرتالیف در دانشگاه تهران قرار دارند و دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران و پژوهشگاه بین المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله هر کدام دارای یک پژوهشگر پرتالیف در حوزه فنی و مهندسی در ISC هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا