اخباراخبار ویژه

اختصاصی ایران پلیمر از نهمین دوره کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاند/ دکتر فاطمه خودکار، عضو کمیته علمی: کنفرانس مستربچ و کامپاند جایگاه خود را در صنعت تثبیت کرده است

بسپار/ ایران پلیمر کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری نهمین دوره خود را در روزهای 28 و 29 بهمن ماه در هتل المپیک تهران برگزار می کند.

گفت و گوی خبرنگاران ایران پلیمر با برخی از فعالین این بخش به تدریج منتشر خواهد شد. محور این گفت و گوها به شرح زیر بود:

ایران پلیمر – جایگاه کنفرانس های تخصصی را در توسعه علوم، مهندسی و صنایع چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا کنفرانس مستربچ و کامپاند توانسته است در 8 دوره برگزار شده این جایگاه را محقق کند؟ رشد این صنعت در سالهای اخیر را نتیجه چه عواملی می دانید؟

دکتر فاطمه خودکار، عضو کمیته علمی نهمین دوره: بله، کنفرانس مستربچ و کامپاندهای پلیمری توانسته در صنعت جایگاه خود را تثبیت کند اما در بین دانشگاه هنوز به طور مناسبی محقق نشده است و جای رشد دارد.

 

ایران پلیمر – میزان انگیزه اساتید و دانشجویان مهندسی پلیمر و رشته های مرتبط برای مشارکت در این کنفرانس چه قدر است؟ چگونه این همکاری می تواند به نتایجی ملموس در صنعت مستربچ و کامپاند در کشور منتهی شود؟

دکتر خودکار: در کنفرانس پارسال نسبت سخنرانی دانشگاه ها به سخنرانی شرکت ها کمتر بود. بیشتر اساتید از دانشگاه امیرکبیر و پژوهشگاه پلیمر بودند و اساتید سایر دانشگاه ها (مانند تربیت مدرس، دانشگاه قم، دانشگاه های آزاد) حضور کمتری داشتند یا اصلا حضور نداشتند. در بخشی از همایش جلسه ای برگزار شود و در آن جلسه، اساتید دانشگاه ها دعوت شوند و صنایع نیاز خود را در قالب پروژه مطرح کنند.

 

ایران پلیمر – به عنوان عضو کمیته علمی این دوره از کنفرانس چه روندی تا کنون طی شده است؟ برای این دوره یا ادوار آینده چه پیشنهادهایی برای ارتقای سطح کیفی کنفرانس دارید؟

دکتر خودکار:  در مرحله داوری مقالات قرار داریم. پیشنهاد می کنم اطلاع رسانی به تک تک دانشگاه های پلیمر کشور به طور جداگانه انجام شود. همچنین با توجه به بین المللی بودن همایش از اساتید دانشگاه های خارجی برای سخنرانی آنلاین دعوت شود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا