اخبار

هم اندیشی 9 نامزد انتخابات اتاق بازرگانی تهران در صنعت پلیمر

بسپار می نویسد، روز گذشته دوم اسفند ماه 1393 ، سالن صبا واقع در شهرک فجر میزبان نشست همدلی و وفاق نامزدهای انتخاباتی صنعت پلاستیک و پلیمر جهت انتخابات اتاق بازرگانی تهران بود. در این نشست که به ابتکار هوشنگ پارسا مدیرعامل شرکت پلاستیک کار برگزار شد 9 نفر از نامزدهای صنعت پلاستیک به بیان و تشریح دید گاه های خود پرداختند.
در ابتدای این مراسم مهندس پورقاضی ضمن تشکر از حضور شرکت کنندگان در این نشست اعلام کرد در انتخابات امسال تعداد کاندیدها و رای دهندگان نسبت به ادوار گذشته رشد قابل توجهی داشته است. وی گفت 60 نفر به عنوان نمایندگان اتاق بازرگانی انتخاب خواهند شد که از این میان تعداد 20 نفر را دولت و 40 نفر را بخش خصوصی انتخاب خواهند کرد که از این میان 16 نفر از بخش بازرگانی، 14 نفر از بخش صنعت، 4 نفر از بخش معدن و 6 نفر هم از بخش کشاورزی خواهند بود. وی همچنین بیان داشت 90 نفر در بخش صنعت کاندید شده اند که از این بین تنها 14 نفر انتخاب خواهند که این رقابت را بسیار دشوار کرده است. وی افزود افراد شرکت کننده میبایست دارای کارت بازرگانی معتبر باشند .
در ادامه نشست سید علی محمد ابویی مدیر عامل شرکت فولاد صنعت مهدی و دیگر کاندیدای صنعت به بیان دیدگاه های خود پرداخت وی ضمن اشاره به این نکته که هیچ ارتباط فامیلی با مهندس ابویی (وزارت صنعت و معدن ) ندارد گفت اتاق بازرگانی محلی برای تصمیم سازی سه قوه است و اعتقاد دارم باید تلاش کنیم تا بخش خصوصی به جایگاه واقعی خود دست پیدا کند وی معتقد بود افرادی که کاندید می شوند باید فراجناحی بوده و منافع خود را در منافع دیگران ببینند.
در ادامه نشست کیا کیانی رئیس هیات مدیره شرکت جهان پلیمر آسیا و مدیر عامل شرکت بهین انرژی سرآمد به عنوان کاندیدای بخش بازرگانی به بیان دیدگاه ها و اهداف خود برای شرکت در انتخابات پرداخت. وی گفت تصور میکنم اتاق بازرگانی میبایست یک تجدید نظر و ساختار اساسی در ماموریت خود انجام دهد زیرا که متد و راه و روشهای تجارت در دنیای امروزی دچار تغییر و تحول گردیده است. بنابراین فعالیتهای تولیدی ما باید در مسیر صحیحی قرار بگیرد. وی همچنین در بخشی دیگری از بیانات خود افزود درست است که اتاق به عنوان یک تشکل از بخش خصوصی فعالیت میکند اما این تشکل بزرگ به صورت غیر متعارفی زیر سایه بخش دولتی قرار دارد. وی پیشنهاد داد تمامی گروه های انتخاباتی در این صنعت یک بیانیه واحد داده و در کلیه مسایل تبلیغاتی خود از آن استفاده کنند . کاندیدای بعدی مهندس شهمیرزادی رییس هیات مدیره شرکت رازین پلیمر بود که به بیان دیدگاه های خود پرداخت . وی گفت حضور ما برای شرکت در انتخابات اتاق بیشتر از ترس است. وی گفت ایجاد تغییر و تحولات در کشور ما (احتمالا اشاره به توافقات هسته ای ) بیشتر باعث ضرر صنعتگران میشود تا منفعت آنان. وی ادامه داد اتاق به عنوان مهمترین نماینده بخش خصوصی تاکنون استراتژی و راهکار خاصی برای پیشرفت صنعت نداشته است وی گفت خواسته ما این است که اتاق به عنوان یک نهاد تصمیم ساز ، ملاحظات روابط بین المللی را در مسیر این تغییرات لحاظ بکند چرا که شرکتهای داخلی قطعا در مسیر رقابت با شرکتهای بین المللی کم آورده و به خصوص صنف پلاستیک بیشترین آسیب ها را در مسیر این تغییرات نسبت به دیگر اصناف خواهد دید . در ادامه دیگر کاندیدا مرتضی هداوندی فارغ التحصیل دانشگاه شریف و عضو ائتلاف روزگار نو بود که اکثر اعضای آن را شرکتهای دانش بنیان و های تک تشکیل میدهند. وی گفت از ده سال پیش تاکنون به خاطر مشکلات متعددی که داشتیم به اتاق مراجعه کرده ایم اصولا دو طیف در اتاق وجود دارد یکی طیفی که دلسوز صنعت هستند و دیگری طیفی که مدتهاست در اتاق حضور داشته و تنها به فکر حفظ کرسی ها و پرستیژشان هستند . وی در گوشه ای از صحبتهای خود با لحنی کنایه آمیز گفت یکی از دوستان بیان کرده که مسابقه دو نیست که جوانها در آن شرکت کنند و بیشتر باید تشکلها در این انتخابات نقش آفرینی کنند من ضمن احترام به ایشان باید بگویم در کنفدراسیون اتاق های آسیا یک جوان 40 ساله انتخاب شده است در حالیکه میانگین سنی اتاق بازرگانی در ایران آنچنان بالاست که به افراد 40 تا 50 سال هم میگویند جوان و کم تجربه .
در ادامه نشست هوشنگ پارسا مدیر عامل شرکت پلاستیک کار هدف از این گردهمایی را تقویت اتحاد پلاستیک در انتخابات جاری و در نهایت مشارکت بیشتر صنعتگران عنوان کرد و گفت امیدوارم روزی صنعت پلاستیک جایگاه اصلی خود را پیدا کرده و دراین راه اولین قدم ایجاد اتحاد و همدلی در بین صنعتگران است. وی افزود هنر ما باید رسیدن به اتفاق نظر از بین تعارضات موجود است و امیدوارم اگر شما نامزدها چون من به اتحاد اعتقاد دارید ائتلاف بزرگ صنعت پلاستیک را تشکیل دهیم . هرویک یاریجانیان مدیر عامل شرکت خورشید دریای شرق نیز به عنوان یکی دیگراز کاندیداها بیان داشت تصور می کنم وفاق و همدلی در خانواده صنعت پلاستیک وجود دارد و همینک هم همکاری های بسیار خوبی در این صنعت وجود دارد. وی ادامه داد با توجه به اینکه امسال میزان مشارکت کاندیداها افزایش پیدا کرده احساس کردیم نباید مهندس پورقاضی را تنها بگذاریم و باید به ایشان کمک کنیم تا در این انتخابات برنده شویم .وی همچنین پیشنهاد داد صنعت پلاستیک از تمامی ظرفیت خود برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی استفاده کرده و وی در این راه کاندیدای خود را دکتر قصری اعلام کرد. در بخش دیگری از نشست دکتر علیمردان شیبانی نایب رئیس انجمن نساجی ایران ، نایب رئیس شرکت هما رشتن و از اعضای هیات نمایندگان و کمیسیون صنعت اتاق و مشاور وزیر در بخش صنعت به بیان دیدگاه های خود پرداخت ، وی گفت در حال حاضر اتاق بازرگانی جایگاه بهتری پیدا کرده است که این امر با پشتیبانی شما صنعتگران محقق گردیده است وی ضمن استقبال از تلاش برای ایجاد کرسی در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد افتخار داشتم به مدت سه سال در کنار مهندس پورقاضی در کارگروه تنظیم بازار بجنگیم و شرایطی که امروز داریم به موجب همین همدلی و وفاق ایجاد گردیده است . محسن صفایی مدیر عامل و عضو هیات مدیره شرکت هما رشتن به عنوان آخرین کاندیدای حاضر در نشست به بیان اهداف خود پرداخت وی گفت یکی از مسایل مهمی که در حال پیگیری آن است برگزاری نمایشگاه ایران پلاست توسط صنایع تکمیلی پتروشیمی است. وی گفت این مطلب به عنوان موضوعی تئوری در کارگروه نمایشگاه های بین المللی اتاق تهران عنوان شده که ظاهرا با استقبال سازمان توسعه تجارت نیز همراه بوده است وی گفت ما معتقدیم که پتروشیمی باید نمایشگاهی منفک را برای خود برگزار کنند و ایران پلاست تنها باید مخصوص صنایع تکمیلی باشد وی همچنین بیان داشت یکی از اهداف مهم ما در اتاق بازرگانی باید بررسی مسایل مربوط به مالیاتها باشد و نهایتا بهبود مستمر فضای کسب و کار را جزو اهداف اصلی خود عنوان کرد.
در ادامه نشست و پس از بیانات نامزدها ، مدعوین نیز به بیان دیدگاه های خود پرداختند که میتوانید بخش مهمی از آن را در ذیل بخوانید :
مهندس کاظم ظهیری رئیس انجمن مستربچ سازان : من از تمام صنعتگران پلاستیک تقاضا دارم که تنها به ده نفر کاندیدای این صنعت رای بدهند و رای دادن به افراد صنایع دیگر به ضرر ما خواهد بود ضمن اینکه افرادی مثل آقای شیبانی، صفایی و یا پورقاضی از صنایع دیگر هم رای اخذ خواهند کرد.
آقای میرحیدری رییس انجمن صنایع همگن پلاستیک: ما در صنعت 180 تشکل داریم که از این میان حدود هفتاد تا هشتاد تشکل برای انتخابات کاندیدا دارند در گروه صنعت 14 نفر انتخاب می شوند اگر ما بخواهیم از گروه پلیمر 10 نفر را کاندید کنیم تنها چهار نفر باقی میماند بنابراین بیایید کمی منطقی به این ماجرا نگاه کنید. پیشنهاد من این است که باید کاری کنیم رای بقیه خراب نشود چرا که حضور ده نفر کاندید برای این صنف غیر منطقی است.
مهندس میر بلوک: در ادوار مختلف اتاق تهران در بخش صنعت بیشتر از سه نفر از یک صنف انتخاب نشده اند که آن هم مربوط به صنعت حمل و نقل بوده است و از صنف ما هم بیشتر از دو کاندیدا تاکنون حضور نداشته اند . کل کارتهای ما 300 عدد است برآوردها نشان میدهد امسال برای انتخاب شدن باید چیزی حدود 800 تا 850 رای بیاوریم و از طرفی تاکنون در تاریخ این انتخابات اتفاق نیفتاده است که کاندیدایی به تنهایی با استفاده از آرای اعضای صنف خود رای آورده و انتخاب شود بنابراین جناب آقای ظهیری علیرغم احترامی که برای شما قائل هستم اینکه ما تنها به اعضای خود رای دهیم اما انتظار داشته باشیم که دیگران به نماینده های ما رای بدهند به نظرم چندان اخلاقی نیست.
مهندس پورقاضی: اجازه بدهید من درابتدا توضیح بدهم که اوضاع از چه قرار است در حال حاضر 90 نفر در بخش صنعت کاندید شده اند و تعدادی هم در بخش بازرگانی . اصولا آقایان یاریجانیان و کیانی که در بخش بازرگانی کاندید شده اند تداخلی با بخش صنعت ندارند. در حال حاضر کل اعضای اتاق تهران 12 هزار نفر هستند امسال تعداد کارتها کم شده اما علاقه مندان به شرکت در انتخابات افزایش پیدا کرده اند که البته این اتفاق بسیار خوبی است. من خودم جزو منتقدین وضعیت گذشته اتاق هستم ما معتقد بودیم کسانی که اتاق را مدیریت میکردند در مورد مصوبات فاجعه آمیزی که در دو دوره دولت قبلی اتفاق افتاد عکس العمل مناسبی نشان نداده اند به هر حال الان چندین گروه ائتلافی مختلف شکل گرفته است اما ما وقتی میتوانیم موفق شویم که بتوانیم رای های گروه های دیگر را هم بگیریم. اینکه تصور کنیم که من به دیگران رای نمیدهم ولی دیگران بیایند و به من رای بدهند غیر معقول و غیر منصفانه است. به نظرم خوب است که دوستان بگردند و در صنایع مختلف دیگر هم افراد برجسته را پیدا بکنند و به آنها رای بدهند تا ما هم بتوانیم متقابلا از آنها بخواهیم به اعضای ما رای بدهند من 12 سال است که در اتاق بازرگانی هستم هیچ وقت آن گروهی که من با آنها همکاری میکردم موفق نشده رهبری اتاق را بدست بگیرد و ما همیشه اپوزیسیون بودیم ما اگر نتوانیم گروهی قوی را به اتاق بفرستیم که مدیریت آنجا را به عهده بگیرد این حسن نیست . بنابراین ما باید افراد خوب را به اتاق بفرستیم و افراد خوب و موثر تنها در صنعت ما نیستند توصیه من این است که دوستان سعی کنند برترین ها را از صنایع مختلف انتخاب کنند.چرا که آنچیزی که بیشتر ما را گرفتار کرده است مسایل کلان اقتصاد کشور است .

برای دیدن عکس ها در ابعاد بزرگ روی آنها کلیک کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا