مقالات

چالش ­های قالب­گیری هم­ تزریقی چندحفره ­ای

بسپار/ ایران پلیمر در این مقاله چگونگی حل مشکلات قالب­گیری یک فرایند دشوار با استفاده از نرم­افزار CAE شرکت Moldex3D توضیح داده شده است.

قالب­ گیری هم­ تزریقی چندحفره ­ای یکی از رایج­ترین فرایندهای تولید قطعات خودرو و محصولات با ساختار تقویت شده است و در بسیاری از صنایع دیگر به طور گسترده­ای استفاده می­شود. مزایای استفاده از قالب­گیری هم­تزریقی چندحفره­ ای شامل کاهش ضایعات مواد و هزینه و هم­چنین افزایش بهره­ وری قطعات قالب­گیری هم­ تزریقی شده است.

با این حال نمی­ توان همان دستورالعمل کلی که برای تولید با قالب هم ­تزریقی تک­ حفره ­ای استفاده می­شود را برای تولید با قالب هم ­تزریقی چند­حفره­ ای استفاده کرد. کلید موفقیت قالب­گیری هم ­تزریقی چند­حفره ­ای، توزیع هسته/پوسته مناسب است. .

در حال حاضر، قالب­گیری هم ­تزریقی فرایندی پیچیده است. با ترکیب فرایند قالب­گیری چندحفره ­ای، که اغلب منجر به عدم تعادل جریان می­شود، دستیابی به توزیع مورد نظر مواد بسیار دشوار است. در ادامه، چگونگی استفاده از نرم ­افزار Moldex3D CAE برای ارزیابی اثرات آهنگ شارش تزریق و طراحی حفره به منظور طراحی بهتر قالب هم­ تزریق چند­حفره­ ای در مثالی نشان داده شده است.

ابعاد راهگاه و حفره مورد استفاده در شبیه ­سازی هم ­تزریق چندحفره ­ای در شکل 2 نشان داده شده است. ماده هسته و پوسته Polyrex PG-22 (پلی­استایرن شرکت Chi Mei) می­باشد. در فرایند قالب­گیری، درصد مشخصی از پوسته ابتدا تزریق می­شود و سپس مواد هسته برای تکمیل فرایند پر کردن تزریق می ­شود. نسبت پوسته به هسته 72:28 است.

 

برگردان: دکتر فاطمه خودکار

[email protected]

 

 

(ادامه دارد…)

 

متن کامل این مقاله را که در شماره 198ام و شماره نوروزی ماهنامه بسپار منتشر شده است، بخوانید.

در صورت تمایل به دریافت نسخه نمونه رایگان و یا دریافت اشتراک با شماره های 02177523553 و 02177533158 داخلی 3 سرکار خانم ارشاد تماس بگیرید. امکان اشتراک آنلاین بر روی صفحه ی اصلی همین سایت وجود دارد.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا